Recuperatoare de Căldură Mitsubishi Electric


Vizualizare coloane:

Recuperator de caldură Mitsubishi Electric Lossnay VL 100EU5 E

1.960Lei
DESCRIERE PRODUSRecuperator de calduraMitsubishi VL 100EU5 E Recuperatorul de caldura pentru perete VL Lossnay face parte din gama Mitsubishi Fresh Air Energy. Acest sistem este o unitate de ventilatie descentralizata, cu recuperare de caldura, pentru climatizarea aerului in..
Livrare stoc furnizor

Recuperator de căldură Mitsubishi Electric Lossnay LGH 15RVX E

3.260Lei
Recuperator de calduraRecuperator de căldură Mitsubishi Electric Lossnay LGH 15RVX E Recuperatorul de caldura pentru tavan fals LGH Lossnay face parte din gama Mitsubishi Fresh Air Energy. Acest sistem este o unitate de ventilatie mecanica, cu recuperare de caldura, pentru climatizare..
Livrare stoc furnizor

Recuperator de căldură Mitsubishi Electric Lossnay LGH 25RVX E

4.060Lei
Recuperator de calduraMitsubishi LGH 25RVX E Recuperatorul de caldura pentru tavan fals LGH Lossnay face parte din gama Mitsubishi Fresh Air Energy. Acest sistem este o unitate de ventilatie mecanica, cu recuperare de caldura, pentru climatizarea aerului in spatiile de locuit si ..
La comandă

Recuperator de căldură Mitsubishi Electric Lossnay LGH 35RVX E

5.060Lei
Recuperator de calduraMitsubishi Lossnay LGH 25RVX E Recuperatorul de caldura pentru tavan fals LGH Lossnay face parte din gama Mitsubishi Fresh Air Energy. Acest sistem este o unitate de ventilatie mecanica, cu recuperare de caldura, pentru climatizarea aerului in spatiile de locuit ..
La comandă

Recuperator de căldură Mitsubishi Electric Lossnay LGH 50RVX E

5.260Lei
Recuperator de calduraMitsubishi LGH 50RVX E Recuperatorul de caldura pentru tavan fals LGH Lossnay face parte din gama Mitsubishi Fresh Air Energy. Acest sistem este o unitate de ventilatie mecanica, cu recuperare de caldura, pentru climatizarea aerului in spatiile de locuit si&..

Recuperator de căldură Mitsubishi Electric Lossnay LGH 65RVX E

5.760Lei
Recuperator de calduraMitsubishi LGH 65RVX E Recuperatorul de caldura pentru tavan fals LGH Lossnay face parte din gama Mitsubishi Fresh Air Energy. Acest sistem este o unitate de ventilatie mecanica, cu recuperare de caldura, pentru climatizarea aerului in spatiile de locuit si ..
La comandă

Recuperator de căldură Mitsubishi Electric Lossnay LGH 80RVX E

8.660Lei
Recuperator de calduraMitsubishi LGH LGH 80RVX E Recuperatorul de caldura pentru tavan fals LGH Lossnay face parte din gama Mitsubishi Fresh Air Energy. Acest sistem este o unitate de ventilatie mecanica, cu recuperare de caldura, pentru climatizarea aerului in spatiile de locuit si&n..
La comandă

Recuperator de căldură Mitsubishi Electric Lossnay LGH 100RVX E

9.360Lei
Recuperator de calduraMitsubishi LGH 100RVX E Recuperatorul de caldura pentru tavan fals LGH Lossnay face parte din gama Mitsubishi Fresh Air Energy. Acest sistem este o unitate de ventilatie mecanica, cu recuperare de caldura, pentru climatizarea aerului in spatiile de locuit si..

Recuperator de căldură Mitsubishi Electric GUF-50RD4

10.160Lei
Recuperator de caldura Mitsubishi Electric GUF-50RD4 Noile unități GUF sunt rezultatul combinării unei unități interioare Lossnay și City Multi într-o singură unitate.  Tehnologia Lossnay Recuperatorul de caldura totala Lossnay este de tip placa cu fluxuri transversale si este echipat cu diafragme de schimb din hartie special tr..

Recuperator de căldură Mitsubishi Electric GUF-50RDH4 cu umidificator

13.360Lei
Unitatea Interioara monobloc echipata cu ventilator de intrare a aerului proaspat, ventilator de evacuare a aerului viciat din interior, sistem de filtrare, recuperator total de caldura Lossnay, amortizor by-pass, umidificator cu pelicula permeabila, baterie de expansiune directa.Gama RDH4GUF-50RDH4 Capacitate de racire 5.46 (Baterie DX: 3.63..

Recuperator de căldură Mitsubishi Electric GUF-100RD4

14.060Lei
Recuperator de caldura Mitsubishi Electric GUF-100RD4 Noile unități GUF sunt rezultatul combinării unei unități interioare Lossnay și City Multi într-o singură unitate.  Tehnologia Lossnay Recuperatorul de caldura totala Lossnay este de tip placa cu fluxuri transversale si este echipat cu diafragme de schimb din hartie special t..

Recuperator de căldură Mitsubishi Electric GUF-100RDH4 cu umidificator

18.660Lei
Unitatea Interioara monobloc echipata cu ventilator de intrare a aerului proaspat, ventilator de evacuare a aerului viciat din interior, sistem de filtrare, recuperator total de caldura Lossnay, amortizor by-pass, umidificator cu pelicula permeabila, baterie de expansiune directa.Gama RDH4GUF-50RDH4 Capacitate de racire 5.46 (Baterie DX: 3.63..
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept