Panouri automatizare WILO

Vizualizare coloane:

HiControl 1-EK

790Lei
Accesorii electronice pentru comandă și reglare. Seria constructivă Wilo-HiControl 1 se utilizează la pompe pentru apă curată pentru a permite un regim automat. Wilo-HiControl 1 protejează pompa împotriva funcționării cu debit voumetric scăzut. Graţie senzorului de debit volumetric şi senzorului de presiune, Wilo-HiControl 1 automatizează pompa înt..

Panou automatizare pentru pompă puț WILO ESK 1

2.490Lei
Panou de protecţie şi automatizare pentru exploatarea automată a unei pompe pentru alimentarea cu apă din puţuri forate şi rezervoare.Cu afişarea lipsei apei, selector pentru modul manual-0-automat, lămpi de semnalizare a funcţionării şi a avariilor şi cu protecţie electronică a motorului la supracurent.Posibilitate de racordare pentru electrozi de..

Panou automatizare WILO MS-L-1x4kW-DOL

2.830Lei
Panou electric comandat prin microprocesor pentru controlul în funcţie de nivel al unei pompe submersibile, prin intermediul plutitorului cu contacte electrice în vederea determinării nivelului. Parametrizarea are loc prin intermediul întrerupătorului DIP și a potențiometrului.FuncțiiMod de funcționare „Golire”: Pentru golirea căminelor de ape uzat..

Panou automatizare WILO pentru ape uzate EC-L-1x12A-MT34-DOL-WM

3.730Lei
Panou automatizare WILO EC-L-1x12A-MT34-DOL-WM- compatibil pentru o pompă drenare ape uzateAvantajele dumneavoastrăComandă sigură și controlul a până la trei pompe datorită funcțiilor complexe de supraveghere și alarmăMăsurare flexibilă a nivelului cu senzor de nivel, clopot de scufundare sau plutitoare cu contacte electriceCreșterea siguranței ins..

Panou automatizare WILO MS-L-2x4kW-DOL

3.990Lei
Panou electric comandat prin microprocesor pentru controlul în funcţie de nivel a două pompe submersibile prin intermediul plutitorului cu contacte electrice în vederea determinării nivelului. Parametrizarea are loc prin intermediul întrerupătorului DIP și a potențiometrului.FuncțiiMod de funcționare „Golire”: Pentru golirea căminelor de ape uzate ..

Panou automatizare WILO pentru ape uzate EC-L-2x12A-MT34-DOL-WM

5.730Lei
Panou automatizare WILO EC-L-2x12A-MT34-DOL-WM -compatibil pentru doua pompe drenare ape uzateAvantajele dumneavoastrăComandă sigură și controlul a până la trei pompe datorită funcțiilor complexe de supraveghere și alarmăMăsurare flexibilă a nivelului cu senzor de nivel, clopot de scufundare sau plutitoare cu contacte electriceCreșterea siguranței ..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)