Recuperatoare de Căldură


Vizualizare coloane:

Recuperator de caldură Mitsubishi Electric Lossnay VL 100EU5 E

1.960Lei
DESCRIERE PRODUSRecuperator de calduraMitsubishi VL 100EU5 E Recuperatorul de caldura pentru perete VL Lossnay face parte din gama Mitsubishi Fresh Air Energy. Acest sistem este o unitate de ventilatie descentralizata, cu recuperare de caldura, pentru climatizarea aerului in..

Ventilator cu recuperator de căldură Soler & Palau Respiro 100

2.130Lei
Ventilator cu recuperare de caldura Soler & Palau Respiro 100Recuperatoarele Soler & Palau din gama Respiro sunt unitati de ventilatie descentralizate, cu recuperare de caldura, pentru climatizarea aerului atat in spatiile de locuit, cat si in spatii comerciale sau industriale..

Ventilator cu recuperator de căldură Soler & Palau Respiro 150

2.230Lei
Ventilator cu recuperare de caldura Soler & Palau Respiro 150Recuperatoarele Soler & Palau din gama Respiro sunt unitati de ventilatie descentralizate, cu recuperare de caldura, pentru climatizarea aerului atat in spatiile de locuit, cat si in spatii comerciale sau industriale..

Ventilator cu recuperator de căldură Soler & Palau Respiro 100RD

2.830Lei
Ventilator cu recuperare de caldura Soler & Palau Respiro 100RDRecuperatoarele Soler & Palau din gama Respiro sunt unitati de ventilatie descentralizate, cu recuperare de caldura, pentru climatizarea aerului atat in spatiile de locuit, cat si in spatii comerciale sau industria..

Ventilator cu recuperator de căldură Soler & Palau Respiro 150RD

3.130Lei
Ventilator cu recuperare de caldura Soler & Palau Respiro 150RDRecuperatoarele Soler & Palau din gama Respiro sunt unitati de ventilatie descentralizate, cu recuperare de caldura, pentru climatizarea aerului atat in spatiile de locuit, cat si in spatii comerciale sau industria..
Livrare stoc furnizor

Recuperator de căldură Mitsubishi Electric Lossnay LGH 15RVX E

3.260Lei
Recuperator de calduraRecuperator de căldură Mitsubishi Electric Lossnay LGH 15RVX E Recuperatorul de caldura pentru tavan fals LGH Lossnay face parte din gama Mitsubishi Fresh Air Energy. Acest sistem este o unitate de ventilatie mecanica, cu recuperare de caldura, pentru climatizare..

Recuperator de căldură Mitsubishi Electric Lossnay LGH 25RVX E

4.260Lei
Recuperator de calduraMitsubishi LGH 25RVX E Recuperatorul de caldura pentru tavan fals LGH Lossnay face parte din gama Mitsubishi Fresh Air Energy. Acest sistem este o unitate de ventilatie mecanica, cu recuperare de caldura, pentru climatizarea aerului in spatiile de locuit si ..
La comandă

Recuperator de căldură Mitsubishi Electric Lossnay LGH 35RVX E

5.060Lei
Recuperator de calduraMitsubishi Lossnay LGH 25RVX E Recuperatorul de caldura pentru tavan fals LGH Lossnay face parte din gama Mitsubishi Fresh Air Energy. Acest sistem este o unitate de ventilatie mecanica, cu recuperare de caldura, pentru climatizarea aerului in spatiile de locuit ..

Recuperator de căldură Daikin VAM150FC9 150 mc/h

5.203Lei
Recuperator de calduraDaikin VAM150FC9 150 mc/hRecuperatoarele de caldura sunt echipamente de ventilatie folosite atat ca unitati singulare, cat si integrate intr-un sistem HVAC deja existent. Acestea realizeaza un schimb permanent de aer in incapere, fiind utilizate pentru a recupera o parte din caldura aerului evacuat.Rolul es..

Recuperator de căldură Mitsubishi Electric Lossnay LGH 50RVX E

5.260Lei
Recuperator de calduraMitsubishi LGH 50RVX E Recuperatorul de caldura pentru tavan fals LGH Lossnay face parte din gama Mitsubishi Fresh Air Energy. Acest sistem este o unitate de ventilatie mecanica, cu recuperare de caldura, pentru climatizarea aerului in spatiile de locuit si&..

Recuperator de căldură Mitsubishi Electric Lossnay LGH 65RVX E

5.760Lei
Recuperator de calduraMitsubishi LGH 65RVX E Recuperatorul de caldura pentru tavan fals LGH Lossnay face parte din gama Mitsubishi Fresh Air Energy. Acest sistem este o unitate de ventilatie mecanica, cu recuperare de caldura, pentru climatizarea aerului in spatiile de locuit si ..

Recuperator de căldură Daikin Daikin VAM250FC9 250 mc/h

7.003Lei
Recuperator de calduraDaikin Daikin VAM250FC9 250 mc/hRecuperatoarele de caldura sunt echipamente de ventilatie folosite atat ca unitati singulare, cat si integrate intr-un sistem HVAC deja existent. Acestea realizeaza un schimb permanent de aer in incapere, fiind utilizate pentru a recupera o parte din caldura aerului evacuat.R..
La comandă

Recuperator de căldură Mitsubishi Electric Lossnay LGH 80RVX E

8.660Lei
Recuperator de calduraMitsubishi LGH LGH 80RVX E Recuperatorul de caldura pentru tavan fals LGH Lossnay face parte din gama Mitsubishi Fresh Air Energy. Acest sistem este o unitate de ventilatie mecanica, cu recuperare de caldura, pentru climatizarea aerului in spatiile de locuit si&n..
La comandă

Recuperator de căldură Mitsubishi Electric Lossnay LGH 100RVX E

9.360Lei
Recuperator de calduraMitsubishi LGH 100RVX E Recuperatorul de caldura pentru tavan fals LGH Lossnay face parte din gama Mitsubishi Fresh Air Energy. Acest sistem este o unitate de ventilatie mecanica, cu recuperare de caldura, pentru climatizarea aerului in spatiile de locuit si..

Recuperator de căldură Daikin VAM350J 350 mc/h

10.003Lei
Recuperator de calduraDaikin  VAM350J 350 mc/hRecuperatoarele de caldura sunt echipamente de ventilatie folosite atat ca unitati singulare, cat si integrate intr-un sistem HVAC deja existent. Acestea realizeaza un schimb permanent de aer in incapere, fiind utilizate pentru a recupera o parte din caldura aerului evacuat.Rolu..

Recuperator de căldură Mitsubishi Electric GUF-50RD4

10.160Lei
Recuperator de caldura Mitsubishi Electric GUF-50RD4 Noile unități GUF sunt rezultatul combinării unei unități interioare Lossnay și City Multi într-o singură unitate.  Tehnologia Lossnay Recuperatorul de caldura totala Lossnay este de tip placa cu fluxuri transversale si este echipat cu diafragme de schimb din hartie special tr..
Afişare 1 - 16 din 25 (2 pagini)
Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept