Servicii

Ce-ți putem oferi?

Consultanță

Vă oferim consultanță și analiză targhetate, dar și suport complet în trecerea la tehnologii înalt-eficiente.

Vânzare și implementare

De la evaluarea detaliată a costurilor ciclului de viață, audit energetic,proiectare, identificarea echipamente compatibile, serviciilor de implementare până la MONITORIZARE BMS.

banner
Proiectare

Asigurăm execuție proiect atât pentru locuințe, cât și clădiri de birouri, spații comerciale și industriale.

Realizare și testare

Întotdeauna, după implementare, PARTENERII NOȘTRI asigură punerea în funcțiune și testarea, iar noi, GARANȚIA și CONFORMITATEA.

Desigur, mentenanță pentru sisteme integrate HVAC pentru spații rezidențiale, comerciale, industriale și clădiri de birouri.

Și da , facem asta , CU PASIUNE!

Partenerii noștri

Urmărim în mod constant cerințele actuale și dorim menținerea unui nivel al calității, astfel că alegem să colaborăm cu branduri de renume în domeniul instalațiilor civile și industriale.

Produsele noastre
banner

Cui ne adresăm?

Segmentul nostru de piață ești de fapt TU, un client normal, persoană fizică sau juridică, cu așteptări și necesități variabile, de la suprafețe de zeci de metri pătrați la suprafețe de sute de metri pătrați, care-și cunoaște nevoile și urmărește să obțină servicii și produse la un raport preț/calitate-PERFECT!

Niciun proiect nu este prea mare sau prea mic pentru echipa noastră. Dacă este important pentru tine, este important și pentru noi!

Cele mai recente articole
Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept