Incalzire, apa calda menajera si racire, avand totodata aer proaspat si sanatos, sunt toate disponibile intr-o “singura” solutie premium. Un mod confortabil, economic si ecologic de functionare pentru casa dvs.

Sistemul Cool Green consta in:

  • Pompa de caldura aer / apa Belaria, de mare eficienta cu functie de incalzire si racire.
  • Boiler integrat pentru apa calda menajera
  • Echipamentul de ventilatie rezidentiala HomeVent asigura ventilarea locuintei dvs. 24/7, si va aduce economii de pana la 20-30% din costurile de incalzire.
  • Sistem de control centralizat pentru toate echipamentele prin intermediul automatizarii TopTronic® E, inteligent si usor de utilizat, poate fi accesat online si de la distanta.

TopTronic® E – Controlul de care aveti nevoie

Cheltuim peste 30% din bugetul casei pe incalzire. Cu doar o apasare a mouse-ului sunt afisate informatii in timp real, cat si date anterioare legate de performanta si eficienta sistemului dvs. de incalzire, racire, producere apa calda menajera si de ventilatie. In acest fel veti avea mereu o vedere de ansamblu asupra costurilor cu energia. Puteti controla parametrii de functionare ai echipamentelor Hoval si prin intermediul smartphone-ului pentru a face ajustari conform programului dvs. saptamanal – economisiti energie ziua si va bucurati de caldura seara.

Belaria® Compact SRM HomeVent®
Pompa de caldura aer/apa Echipament pentru ventilatie rezidentiala
Putere: 16 kW Debit: 200 m3/h

Pret pachet * = 11,990 EUR

* Precizari:

  • Pachet recomandat pentru o casa cu doua bai si suprafata cuprinsa intre 150 – 200 mp, pentru o oferta personalizata in functie casa dvs. va rugam sa contactati un reprezentant Hoval;
  • Pretul nu include manopera si materiale de montaj (pompe, tefi, fitinguri, tubulatura, etc.);
  • Pret fara TVA, facturat in LEI la curs UniCredit Bank.

Descarca brosura in format PDF