Ventilatoare


Vizualizare coloane:

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau EDM-80N

103Lei
DESCRIERE PRODUSVentilator de extractie pentru baieSoler & Palau EDM-80NVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, sunt destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si au un debit de aer maxim de 80 m³/h.Aceste echipamente a..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau DECOR-100 C

126Lei
DESCRIERE PRODUSVentilator de extractie pentru baieSoler & Palau DECOR-100 CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, sunt destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si au un debit de aer maxim de 95 m³/h.Aceste echipamente&nb..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ

149Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 95 m³/h. Aceste echipamente au fost concepute..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Design 3C

169Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Design 3CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h.Aceste echipamente au ..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau DECOR-100 CRZ

189Lei
DESCRIERE PRODUSVentilator de extractie pentru baieSoler & Palau DECOR-100 CRZVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, sunt destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si au un debit de aer maxim de 95 m³/h.Aceste echipamente&..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ 12V

199Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ 12VVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 95 m³/h.Produsele se vor conecta la un transfo..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Silver

199Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ SilverVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 95 m³/h.Aceste echipamente au fos..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Silver Design 3C

199Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Silver Design 3CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h.Aceste echipamente&n..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau EDM-100C

213Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent EDM-100CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 95 m³/h. Aceste echipamente au fost co..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CRZ

233Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CRZVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 95 m³/h.Aceste echipamente au fost conc..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CRZ Design 3C

243Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CRZ Design 3CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h.Aceste echipamente au..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Black Design 4C

243Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Black Design 4CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h. Aceste echipamente&n..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Blue Design 4C

243Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Blue Design 4CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h. Aceste echipamente&nb..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Gold Design 4C

243Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Gold Design 4CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h.Aceste echipamente&nbs..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Grey Design 4C

243Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Grey Design 4CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h.Aceste echipamente&nbs..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Ivory Design 4C

243Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Ivory Design 4CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h.Aceste echipamente&nb..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Red Design 4C

243Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Red Design 4CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h. Aceste echipamente&nbs..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Silver 12V

243Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Silver 12VVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de aproximativ 95 m³/h.Produsele sunt cone..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CRZ Silver

266Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CRZ SilverVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 95 m³/h.Aceste echipamente au fo..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent-200 CZ

266Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 200 CZVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 120 mm si avand un debit de aer de 180 m³/h.Aceste echipamente au fost conc..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent-200 CZ Design 3C

266Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 200 CZ Design 3CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 120 mm si avand un debit de aer de 175 m³/h.Aceste echipamente au..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CRZ Silver Design 3C

279Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CRZ Silver Design 3CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h. Aceste echipamente..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CRIZ

289Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CRIZVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 95 m³/h.Aceste echipamente au fost con..

Ventilator axial de perete Soler & Palau HXM-200

303Lei
Ventilator axial de perete Soler & Palau HXM-200Gama de ventilatoare axiale montate pe placa sunt fabricate din otel presat galvanizat si protejate de coroziune de un finisaj de vopsea bej de epoxi-poliester.Toate modelele includ protectie pentru degete ca standard, montata la partea de intrare a ventilatorului.Rotoarele sunt fabricate dintr-o ..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CRZ Design Barcelona

303Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CRZ Design BarcelonaVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h. Aceste echipamente..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Black Design Swarovski

303Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Black Design SwarovskiVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h.Aceste modele sunt ..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Champagne Design Swarovski

303Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Champagne Design SwarovskiVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h.Aceste modele s..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Design Barcelona

303Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Design BarcelonaVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h.Aceste echipamente&n..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Design Swarovski

303Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Design SwarovskiVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h.Aceste modele sunt prevaz..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Ivory Design Swarovski

303Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Ivory Design SwarovskiVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h.Aceste modele sunt ..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Marble Black Design 4C

303Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Marble Black Design 4CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h. Aceste echipa..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Marble White Design 4C

303Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Marble White Design 4CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h. Aceste echipa..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Silver Design Swarovski

303Lei
 Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Silver Design SwarovskiVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h.Aceste model..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CRZ Black Design 4C

316Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CRZ Black Design 4CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h. Aceste echipamente&..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CRZ Champagne Design 4C

316Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CRZ Champagne Design 4CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h. Aceste echipame..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CRZ Gold Design 4C

316Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CRZ Gold Design 4CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h. Aceste echipamente&n..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CRZ Grey Design 4C

316Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CRZ Grey Design 4CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h. Aceste echipamente&n..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CRZ Red Design 4C

316Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CRZ Red Design 4CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h. Aceste echipamente&nb..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent-200 CRZ

316Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 200 CRZVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 120 mm si avand un debit de aer de 180 m³/h.Aceste echipamente au fost con..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent-200 CZ Silver

326Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 200 CZ Silver Ventilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 180 mm si avand un debit de aer de 120 m³/h.Aceste echipamente ..
Afişare 1 - 40 din 436 (11 pagini)