Sisteme climatizare VRV

Sisteme VRV DAIKIN, tehnologie inovativă cu pompă de caldură. DAIKIN VRV + Sisteme VRF Mitsubishi Electric. Solicită ofertă personalizată pentru proiectul tău. Soluția optimă pentru aplicații comerciale, clădiri de birouri și aplicații industriale.
Vizualizare coloane:

Unitate internă VRV tip split de perete Daikin FXAQ15A 1.7kW

4.403Lei
Unitate interna tip split de pereteVRV Daikin FXAQ20A 2.2kWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de co..

Unitate internă VRV Daikin FXDQ15A duct 1.7 kW

4.499Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXDQ15A 1.7KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV tip split de perete Daikin FXAQ20A 2.2kW

4.530Lei
Unitate internă tip split de pereteVRV Daikin FXAQ20A 2.2kWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control..

Unitate internă VRV tip duct Daikin FXDA10A 1.1kW

4.590Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXDA10A 1.1KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV tip split de perete Daikin FXAQ25A 2.8kW

4.680Lei
Unitate interna tip split de pereteVRV Daikin FXAQ25A 2.8kW Sistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele..

Unitate internă VRV Daikin FXDQ20A duct 2.2 kW

4.730Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXDQ20A 2.2KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV tip split de perete Daikin FXAQ32A 3.6kW

4.730Lei
Unitate interna tip split de pereteVRV Daikin FXAQ32A 3.6kW Sistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele..

Unitate internă VRV tip split de perete Daikin FXAQ40A 4.5kW

4.903Lei
Unitate interna tip split de pereteVRV Daikin FXAQ40A 4.5kWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de co..

Unitate internă VRV Daikin FXDQ25A duct 2.8 kW

5.049Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXDQ25A 2.8KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV tip split de perete Daikin FXAA25A 2.8kW

5.090Lei
Unitate interna VRV tip split de pereteDaikin FXAA25A 2.8KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inte..

Unitate internă VRV tip split de perete Daikin FXAQ50A 5.6kW

5.103Lei
Unitate interna tip split de pereteVRV Daikin FXAQ50A 5.6kWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de co..

Unitate internă VRV tip split de perete Daikin FXAA32A 3.6kW

5.190Lei
Unitate interna VRV tip split de pereteDaikin FXAA32A 3.6kWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inte..

Unitate internă VRV tip split de perete Daikin FXAQ63A 7.1kW

5.230Lei
Unitate interna tip split de pereteVRV Daikin FXAQ63A 7.1kWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de co..

Unitate internă VRV tip duct Daikin FXDA15A 1.7kW

5.249Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXDA15A 1.7KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV tip duct Daikin FXDA20A 2.2kW

5.430Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXDA20A 2.2KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV Daikin FXSQ15A duct 1.7 kW

5.530Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXSQ15A 1.7KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV tip split de perete Daikin FXAA15A 1.7kW

5.749Lei
Unitate interna VRV tip split de pereteDaikin FXAA15A 1.7KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligen..

Unitate internă VRV Daikin FXDQ40A duct 4.5 kW

5.830Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXDQ40A 4.5KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV tip duct Daikin FXDA25A 2.8kW

5.830Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXDA25A 2.8KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV Daikin FXSQ20A duct 2.2 kW

5.899Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXSQ20A 2.2KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV tip split de perete Daikin FXAA63A 7.1kW

5.903Lei
 Unitate interna VRV tip split de pereteDaikin FXAA63A 7.1kWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de contro..

Unitate internă VRV tip split de perete Daikin FXAA20A 2.2kW

5.930Lei
Unitate interna VRV tip split de pereteDaikin FXAA20A 2.2kWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inte..

Unitate internă VRV Daikin FXSQ25A duct 2.8 kW

6.149Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXSQ25A 2.8KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV Daikin FXDQ50A duct 5.6 kW

6.249Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXDQ50A 5.6KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV Daikin FXNQ20A necarcasată de pardoseală 2.2 kW

6.249Lei
Unitate interna VRV necarcasata de pardosealaDaikin FXNQ20A 2.2KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de contro..

Unitate internă VRV Daikin FXSQ32A duct 3.6 kW

6.249Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXSQ32A 3.6KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV tip duct Daikin FXDA32A 3.6kW

6.249Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXDA32A 3.6KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV tip duct Daikin FXSA15A 1.7kW

6.390Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXSA15A 1.7KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV tip split de perete Daikin FXAA40A 4.5kW

6.399Lei
 Unitate interna VRV tip split de pereteDaikin FXAA40A 4.5KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de contro..

Unitate internă VRV Daikin FXNQ25A necarcasată de pardoseală 2.8 kW

6.530Lei
Unitate interna VRV necarcasata de pardosealaDaikin FXNQ25A 2.8KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de contro..

Unitate internă VRV tip duct Daikin FXDA40A 4.5kW

6.690Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXDA40A 4.5KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV Daikin FXDQ63A duct 7.1 kW

6.699Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXDQ63A 7.1KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV Daikin FXSQ40A duct 4.5 kW

6.699Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXSQ40A 4.5 kWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente&nb..

Unitate internă VRV tip split de perete Daikin FXAA50A 5.6kW

6.699Lei
 Unitate interna VRV tip split de pereteDaikin FXAA50A 5.6kW Sistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de ..

Unitate internă VRV tip duct Daikin FXSA20A 2.2kW

6.730Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXSA20A 2.2KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV Daikin FXNQ32A necarcasată de pardoseală 3.6 kW

6.749Lei
Unitate interna VRV necarcasata de pardosealaDaikin FXNQ32A 3.6KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de contro..

Unitate internă VRV Daikin FXNQ40A necarcasată de pardoseală 4.5 kW

6.999Lei
Unitate interna VRV necarcasata de pardosealaDaikin FXNQ40A 4.5KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de contro..

Unitate internă VRV Daikin FXSQ50A duct 5.6 kW

6.999Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXSQ50A 5.6KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV tip duct Daikin FXSA25A 2.8kW

7.099Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXSA25A 2.8KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV tip duct Daikin FXDA50A 5.6kW

7.149Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXDA50A 5.6KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..
Afişare 1 - 40 din 165 (5 pagini)