Recuperator de căldură Mitsubishi Electric Lossnay LGH 25RVX E

Recuperator de căldură Mitsubishi Electric Lossnay LGH 25RVX E

4.560Lei
Cod produs: LGH 25RVX E
Stoc: Livrare stoc furnizor
Garanție 36 luni

Plătește în 3 rate prin

Viewed 2990 times

Produse Asociate

Recuperator de caldura
Mitsubishi LGH 25RVX E

 

Recuperatorul de caldura pentru tavan fals LGH Lossnay face parte din gama Mitsubishi Fresh Air Energy. Acest sistem este o unitate de ventilatie mecanica, cu recuperare de caldura, pentru climatizarea aerului in spatiile de locuit si comerciale.

Recuperator de caldura Mitsubishi LGH RVX E 

Beneficiile ventilatiei 
Recuperatoarele de caldura din seria Mitsubishi Lossnay sunt sisteme descentralizate de ventilatie cu dublu flux prin care admisia si evacuarea aerului se face simultan. Sistemul de ventilatie de la Mitsubishi a fost conceput nu doar pentru aerisirea camerei, ci si pentru reducerea nivelului de CO2, respectiv pentru eliminarea mirosurilor neplacute si a substantelor poluante.

Eficienta energetica
Tehnologia unica, patentata, de recuperare a energiei Lossnay este un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura ce utilizeaza caracteristicile hartiei pentru a realiza schimbul de caldura si umiditate folosind separatoare din carton tratate special pentru evacuarea aerului viciat la exterior si refularea de aer proaspat la interior fara a le amesteca.

Calitatea aerului
Recuperatorul de caldura de la Mitsubishi imbunatateste calitatea aerului din camera oferind in acest fel un climat sanatos pentru persoanele care sufera de astm sau alergie la polene. Ventilatorul este perfect adaptat pentru a functiona in zonele umede, precum bucatarii, bai si toalete, indepartand excesul de umiditate si in acelasi timp funizand aer proaspat.


Caracteristici 

 - Sistemul de recuperare Lossnay Mitsubishi LGH este destinat sa fie utilizat in case rezidentiale, apartamente, birouri, sali de conferinte, centre comerciale, piscine sau in alte locatii.

- Instalarea ventilatiei cu recuperare de caldura din gama Lossnay Mitsubishi este simpla si intuitiva. Gratie filtrului de inalta eficienta din clasa G3 si a schimbatorului de caldura cu structura tratata special, ventilatorul Lossnay introduce in camera aer proaspat filtrat si incalzit, evacuand in acelasi timp aerul viciat.

- Sistemul de ventilatie Lossnay purifica aerul prin filtrarea particulelor fine de praf, bacteriilor, mucegaiurilor si mirosurilor neplacute. Acesta este apoi inlocuit cu aerul proaspat filtrat de alergenii din exterior. Datorita faptului ca aspiratia si refularea se produc separat, fluxurile de aer functioneaza simultan si nu se amesteca

 - Sistemul este eficient si fiabil, creat special pentru a mentine un microclimat sanatos in camera in care ne petrecem timpul.  

Recuperator de caldura Mitsubishi LGH RVX E

 
ALTE FACILITATI

ventilatie recuperator de caldura Mitsubishi LGH RVX E

Zgomot redus - la interior prin utilizarea schimbatorului de caldura cu aripioare reglabile si distributiei optime a aerului.
Eficienta -  asigura necesarul energetic prin mentinerea si redistribuirea energiei in incapere cu ajutorul schimbatorului de caldura cu o eficienta de pana la 79%.
Calitatea aerului - filtru de inalta calitate din clasa G3 permite eliminarea aerului viciat si pastreaza un echilibru optim de aer proaspat in camera.
Normalizeaza microclimatul - spatiului din camera si previne aparitia umezelii, igrasiei si a mucegaiului.

Eficienta energetica - consum redus de electricitate chiar si la turatii ridicate.
Telecomanda -  optional se poate monta pe perete un panou de comanda cu fir.

CARACTERISTICI GENERALE
Producător Mitsubishi Electric
Tip produs Recuperatoare de caldura
CARACTERISTICI
Înălțime 289mm
Latime 735 mm
Lungime 780 mm
Trepte de viteza 4
Capacitate de ventilare admisie 63 / 125 / 188 / 250 m³/h
Capacitate de ventilare evacuare 63 / 125 / 188 / 250 m³/h
Tensiune alimentare 230 V AC
Consume de energie 8 / 16 / 33 / 62 W/h
EFICIENTA ENERGETICA A RECUPERARII 69 / 72 / 76 / 83 %
Presiune statica 5 / 21 / 48 / 85 Pa
UNITATEA INTERNĂ
Tip unitate Plafon
Funcții Centralizata. Evacuarea si admisia Simultane
Greutate 20kg
ALTE CARACTERISTICI
Nivel de zgomot 17 / 20 / 22 / 27 dBA
GARANȚIE
Garanție 36 luni

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse Asociate