Mitsubishi Electric

Vizualizare coloane:

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne Kirigamine Deluxe 12000 BTU

15.660Lei
De ce să alegi Multisplit MITSUBISHI ELECTRIC? Sistem climatizare multisplit Mitsubishi Electric Kirigamine DELUXE, I-see senzor 3D, Camera cu senzor, Detectare absenta, Wi-Fi inclus, Long Life Filter, 19 dB, A+++, compatibil pentru suprafete pana 60 mp, functionare pe incalzire pana la temperaturi de -15     &..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne Kirigamine Deluxe 9000 BTU

10.530Lei
De ce să alegi Multisplit MITSUBISHI ELECTRIC? Sistem climatizare multisplit Mitsubishi Electric Kirigamine DELUXE, I-see senzor 3D, Camera cu senzor, Detectare absenta, Wi-Fi inclus, Long Life Filter, 19 dB, A+++, compatibil pentru suprafete pana 50 mp, functionare pe incalzire pana la temperaturi de -15     &..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne Kirigamine Deluxe 9000 și 12000 BTU

11.300Lei
De ce să alegi Multisplit MITSUBISHI ELECTRIC? Sistem climatizare multisplit Mitsubishi Electric Kirigamine DELUXE, I-see senzor 3D, Camera cu senzor, Detectare absenta, Wi-Fi inclus, Long Life Filter, 19 dB, A+++, compatibil pentru suprafete pana 60 mp, functionare pe incalzire pana la temperaturi de -15     &..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne Kirigamine ZEN 7000 BTU Black

9.990Lei
De ce sa alegi aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne Kirigamine ZEN 7000 BTU Black? SERIA MSZ-E Dezvoltate pentru a completa decorul modern al încăperilor, aparatele de aer condiționat Kirigamine ZEN sunt disponibile în trei culori special alese pentru a se integra natural oriunde ar fi instalate. ..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne Kirigamine ZEN 7000 BTU Silver

9.990Lei
De ce să alegi aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne Kirigamine ZEN 7000 BTU Silver? SERIA MSZ-E Dezvoltate pentru a completa decorul modern al încăperilor, aparatele de aer condiționat Kirigamine ZEN sunt disponibile în trei culori special alese pentru a se integra natural oriunde ar fi instalate. ..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne Kirigamine ZEN 7000 BTU White

9.660Lei
De ce să alegi aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne Kirigamine ZEN 7000 BTU White? SERIA MSZ-E Dezvoltate pentru a completa decorul modern al încăperilor, aparatele de aer condiționat Kirigamine ZEN sunt disponibile în trei culori special alese pentru a se integra natural oriunde ar fi instalate. ..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne Kirigamine ZEN 9000 BTU Black

10.130Lei
De ce sa alegi aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne Kirigamine ZEN 9000 BTU Black? SERIA MSZ-E Dezvoltate pentru a completa decorul modern al încăperilor, aparatele de aer condiționat Kirigamine ZEN sunt disponibile în trei culori special alese pentru a se integra natural oriunde ar fi instalate. ..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne Kirigamine ZEN 9000 BTU Silver

10.030Lei
De ce să alegi aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne Kirigamine ZEN 9000 BTU Silver? SERIA MSZ-E Dezvoltate pentru a completa decorul modern al încăperilor, aparatele de aer condiționat Kirigamine ZEN sunt disponibile în trei culori special alese pentru a se integra natural oriunde ar fi instalate. ..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne Kirigamine ZEN 9000 BTU White

9.730Lei
De ce să alegi aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne Kirigamine ZEN 9000 BTU White? SERIA MSZ-E Dezvoltate pentru a completa decorul modern al încăperilor, aparatele de aer condiționat Kirigamine ZEN sunt disponibile în trei culori special alese pentru a se integra natural oriunde ar fi instalate. ..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne Kirigamine Zen 9000 și 12000 BTU Black

11.230Lei
De ce sa alegi aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne Kirigamine Zen 9000 și 12000 BTU Black? SERIA MSZ-E Dezvoltate pentru a completa decorul modern al încăperilor, aparatele de aer condiționat Kirigamine ZEN sunt disponibile în trei culori special alese pentru a se integra natural oriunde ar fi instalat..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne Kirigamine Zen 9000 și 12000 BTU Silver

11.530Lei
De ce să alegi aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne Kirigamine Zen 9000 și 12000 BTU Silver? SERIA MSZ-E Dezvoltate pentru a completa decorul modern al încăperilor, aparatele de aer condiționat Kirigamine ZEN sunt disponibile în trei culori special alese pentru a se integra natural oriunde ar fi in..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne Kirigamine Zen 9000 și 12000 BTU White

10.860Lei
De ce să alegi aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne Kirigamine Zen 9000 și 12000 BTU? SERIA MSZ-E Dezvoltate pentru a completa decorul modern al încăperilor, aparatele de aer condiționat Kirigamine ZEN sunt disponibile în trei culori special alese pentru a se integra natural oriunde ar fi instalate..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne MSZ-HR 9000 și 12000 BTU

7.890Lei
De ce să alegi MXZ-2HA50VF-MSZ-HR25VF și MSZ-HR35VF? Seria MSZ-HRUnități interioare și exterioare compacte, de înaltă performanță, cu R32 care are un potențial scăzut de încălzire globală în comparație cu agentul frigorific actual R410A contribuie la confortul camerei și pentru a preveni încălzirea globală. Econo..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne MSZ-HR25VF 9000 BTU

7.030Lei
De ce să alegi MXZ-2HA40VF-2xMSZ-HR25VF-9000 BTU? Seria MSZ-HRUnități interioare și exterioare compacte, de înaltă performanță, cu R32 care are un potențial scăzut de încălzire globală în comparație cu agentul frigorific actual R410A contribuie la confortul camerei și pentru a preveni încălzirea globală. Economii de e..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne MSZ-HR25VF 9000 BTU

7.690Lei
De ce să alegi MXZ-2HA50VF-2xMSZ-HR25VF-9000 BTU? Seria MSZ-HRUnități interioare și exterioare compacte, de înaltă performanță, cu R32 care are un potențial scăzut de încălzire globală în comparație cu agentul frigorific actual R410A contribuie la confortul camerei și pentru a preveni încălzirea globală. Economii de e..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu două unități interne MSZ-HR35VF 12000 BTU

8.190Lei
De ce să alegi MXZ-2HA50VF- 2 x MSZ-HR35VF? Seria MSZ-HRUnități interioare și exterioare compacte, de înaltă performanță, cu R32 care are un potențial scăzut de încălzire globală în comparație cu agentul frigorific actual R410A contribuie la confortul camerei și pentru a preveni încălzirea globală. Economii de en..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu trei unități interne Kirigamine Deluxe 12000 BTU

20.300Lei
De ce să alegi Multisplit MITSUBISHI ELECTRIC? Sistem climatizare multisplit Mitsubishi Electric, I-see senzor 3D, Camera cu senzor, Detectare absenta, Wi-Fi inclus, Long Life Filter, 19 dB, A+++, compatibil pentru suprafete pana 105 mp, functionare pe incalzire pana la temperaturi de -15        ..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu trei unități interne Kirigamine Deluxe 9000 BTU

17.300Lei
De ce să alegi Multisplit MITSUBISHI ELECTRIC? Aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-LN35VGW-MUZ-LN35VG 12000 BTU/H, I-see senzor 3D, Camera cu senzor, Detectare absenta, Wi-Fi inclus, Long Life Filter, 19 dB, A+++, compatibil pentru suprafete pana 35 mp, functionare pe incalzire pana la temperaturi de -15    &nbs..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu trei unități interne Kirigamine Deluxe, doua de 9000 BTU și una de 12000 BTU

19.600Lei
De ce să alegi Multisplit MITSUBISHI ELECTRIC? Sistem climatizare multisplit Mitsubishi Electric , I-see senzor 3D, Camera cu senzor, Detectare absenta, Wi-Fi inclus, Long Life Filter, 19 dB, A+++, compatibil pentru suprafete pana 85 mp, functionare pe incalzire pana la temperaturi de -15        ..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu trei unități interne Kirigamine ZEN 7000 BTU Black

15.900Lei
De ce sa alegi aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu trei unități interne Kirigamine ZEN 7000 BTU Black? SERIA MSZ-E Dezvoltate pentru a completa decorul modern al încăperilor, aparatele de aer condiționat Kirigamine ZEN sunt disponibile în trei culori special alese pentru a se integra natural oriunde ar fi instalate. ..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu trei unități interne Kirigamine ZEN 7000 BTU Silver

15.900Lei
De ce sa alegi aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu trei unități interne Kirigamine ZEN 7000 BTU Silver? SERIA MSZ-E Dezvoltate pentru a completa decorul modern al încăperilor, aparatele de aer condiționat Kirigamine ZEN sunt disponibile în trei culori special alese pentru a se integra natural oriunde ar fi instalate. ..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu trei unități interne Kirigamine ZEN 7000 BTU White

14.900Lei
De ce sa alegi aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu trei unități interne Kirigamine ZEN 7000 BTU White? SERIA MSZ-E Dezvoltate pentru a completa decorul modern al încăperilor, aparatele de aer condiționat Kirigamine ZEN sunt disponibile în trei culori special alese pentru a se integra natural oriunde ar fi instalate. ..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu trei unități interne Kirigamine ZEN 9000 BTU Black

16.760Lei
De ce sa alegi aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu trei unități interne Kirigamine ZEN 9000 BTU Black? SERIA MSZ-E Dezvoltate pentru a completa decorul modern al încăperilor, aparatele de aer condiționat Kirigamine ZEN sunt disponibile în trei culori special alese pentru a se integra natural oriunde ar fi instalate. ..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu trei unități interne Kirigamine ZEN 9000 BTU Silver

16.760Lei
De ce sa alegi aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu trei unități interne Kirigamine ZEN 9000 BTU Silver? SERIA MSZ-E Dezvoltate pentru a completa decorul modern al încăperilor, aparatele de aer condiționat Kirigamine ZEN sunt disponibile în trei culori special alese pentru a se integra natural oriunde ar fi instalate. ..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu trei unități interne Kirigamine ZEN 9000 BTU White

15.760Lei
De ce sa alegi aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu trei unități interne Kirigamine ZEN 9000 BTU White? SERIA MSZ-E Dezvoltate pentru a completa decorul modern al încăperilor, aparatele de aer condiționat Kirigamine ZEN sunt disponibile în trei culori special alese pentru a se integra natural oriunde ar fi instalate. ..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu trei unități interne Kirigamine Zen, doua de 9000 BTU și una de 12000 BTU Black

17.860Lei
De ce sa alegi aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu trei unități interne Kirigamine Zen, doua de 9000 BTU și una de 12000 BTU Black? SERIA MSZ-E Dezvoltate pentru a completa decorul modern al încăperilor, aparatele de aer condiționat Kirigamine ZEN sunt disponibile în trei culori special alese pentru a se integra natural or..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu trei unități interne Kirigamine Zen, doua de 9000 BTU și una de 12000 BTU Silver

17.860Lei
De ce sa alegi aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu trei unități interne Kirigamine Zen, doua de 9000 BTU și una de 12000 BTU Silver? SERIA MSZ-E Dezvoltate pentru a completa decorul modern al încăperilor, aparatele de aer condiționat Kirigamine ZEN sunt disponibile în trei culori special alese pentru a se integra natural o..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu trei unități interne Kirigamine Zen, doua de 9000 BTU și una de 12000 BTU White

16.860Lei
De ce sa alegi aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu trei unități interne Kirigamine Zen, doua de 9000 BTU și una de 12000 BTU? SERIA MSZ-E Dezvoltate pentru a completa decorul modern al încăperilor, aparatele de aer condiționat Kirigamine ZEN sunt disponibile în trei culori special alese pentru a se integra natural oriunde ..

Aparat de aer condiționat multisplit Mitsubishi Electric cu trei unități interne MSZ-HR25VF 9000 BTU

9.960Lei
De ce să alegi MXZ-3HA50VF-3xMSZ-HR25VF-9000 BTU? Seria MSZ-HRUnități interioare și exterioare compacte, de înaltă performanță, cu R32 care are un potențial scăzut de încălzire globală în comparație cu agentul frigorific actual R410A contribuie la confortul camerei și pentru a preveni încălzirea globală. Economii de e..

Unitate internă aer condiționat tip casetă Mitsubishi Electric MLZ-KP25VF 9000 BTU

3.990Lei
De ce sa alegi unitate internă aer condiționat tip casetă Mitsubishi Electric MLZ-KP25VF 9000 BTU? Prezentarea unui nou tip de casetă de tavan pentru Seria Multi-Split cu dimensiuni interioare transmise și un aspect clar și elegant. Slim Design Corpul subțire lider în industrie a realizat un design simplu cu frumusețe linia..

Unitate internă aer condiționat tip casetă Mitsubishi Electric MLZ-KP35VF 12000 BTU

4.460Lei
De ce sa alegi unitate internă aer condiționat tip casetă Mitsubishi Electric MLZ-KP35VF 12000 BTU? Prezentarea unui nou tip de casetă de tavan pentru Seria Multi-Split cu dimensiuni interioare transmise și un aspect clar și elegant. Slim Design Corpul subțire lider în industrie a realizat un design simplu cu frumusețe liniară. ..

Unitate internă aer condiționat tip casetă Mitsubishi Electric MLZ-KP50VF 18000 BTU

5.630Lei
De ce sa alegi unitate internă aer condiționat tip casetă Mitsubishi Electric MLZ-KP50VF 18000 BTU? Prezentarea unui nou tip de casetă de tavan pentru Seria Multi-Split cu dimensiuni interioare transmise și un aspect clar și elegant. Slim Design Corpul subțire lider în industrie a realizat un design simplu cu frumusețe liniară. ..

Unitate internă aer condiționat tip casetă Mitsubishi Electric SLZ-M15FA 5000 BTU

3.103Lei
De ce sa alegi unitate internă aer condiționat tip casetă Mitsubishi Electric SLZ-M15FA 5000 BTU? Casete de tavan compacte, ușoare, cu ieșiri de aer cu 4 căi oferă confort maxim prin distribuirea uniformă a fluxului de aer pe tot cuprinsul întreaga cameră. Linie de casete 2x2 Anterior, seria SLZ putea fi conectată doar la inve..

Unitate internă aer condiționat tip casetă Mitsubishi Electric SLZ-M25FA 9000 BTU

3.290Lei
De ce sa alegi unitate internă aer condiționat tip casetă Mitsubishi Electric SLZ-M25FA 9000 BTU? Casete de tavan compacte, ușoare, cu ieșiri de aer cu 4 căi oferă confort maxim prin distribuirea uniformă a fluxului de aer pe tot cuprinsul întreaga cameră. Linie de casete 2x2 Anterior, seria SLZ putea fi conectată doar la inve..

Unitate internă aer condiționat tip casetă Mitsubishi Electric SLZ-M35FA 12000 BTU

3.630Lei
De ce sa alegi unitate internă aer condiționat tip casetă Mitsubishi Electric SLZ-M35FA 12000 BTU? Casete de tavan compacte, ușoare, cu ieșiri de aer cu 4 căi oferă confort maxim prin distribuirea uniformă a fluxului de aer pe tot cuprinsul întreaga cameră. Linie de casete 2x2 Anterior, seria SLZ putea fi conectată doar la invertoa..

Unitate internă aer condiționat tip casetă Mitsubishi Electric SLZ-M50FA 18000 BTU

4.290Lei
De ce sa alegi  Unitate internă aer condiționat tip casetă Mitsubishi Electric SLZ-M50FA 18000 BTU? Casete de tavan compacte, ușoare, cu ieșiri de aer cu 4 căi oferă confort maxim prin distribuirea uniformă a fluxului de aer pe tot cuprinsul întreaga cameră. Linie de casete 2x2 Anterior, seria SLZ putea fi conectată doar ..

Unitate internă VRF Mitsubishi PCFY-P100VKM-E suspendată 11.2 kW

12.999Lei
Unitate interna VRF Mitsubishi PCFY-P100VKM-E suspendata 11.2 kW                  Mitsubishi Electric este lider mondial în sistemele de aer condiționat pentru uz rezidențial, comercial și industrial. Eforturile noastre de a face viața interioară mai conf..

Unitate internă VRF Mitsubishi PCFY-P125VKM-E suspendată 14.0 kW

17.149Lei
Unitate interna VRF Mitsubishi PCFY-P125VKM-E suspendata 14.0 kW                  Mitsubishi Electric este lider mondial în sistemele de aer condiționat pentru uz rezidențial, comercial și industrial. Eforturile noastre de a face viața interioară mai conf..

Unitate internă VRF Mitsubishi PCFY-P40VKM-E suspendată 4.5 kW

9.549Lei
Unitate interna VRF Mitsubishi PCFY-P40VKM-E suspendata 4.5 kW                  Mitsubishi Electric este lider mondial în sistemele de aer condiționat pentru uz rezidențial, comercial și industrial. Eforturile noastre de a face viața interioară mai confor..

Unitate internă VRF Mitsubishi PCFY-P63VKM-E suspendată 7.1 kW

10.749Lei
Unitate interna VRF Mitsubishi PCFY-P63VKM-E suspendata 7.1 kW                  Mitsubishi Electric este lider mondial în sistemele de aer condiționat pentru uz rezidențial, comercial și industrial. Eforturile noastre de a face viața interioară mai confor..
Afişare 1 - 40 din 245 (7 pagini)