Daca aveti acces la o retea de gaze, solutia Blue este pentru dvs. O solutie economica foarte eficienta cu un consum minim de energie, se bazeaza pe cazanul in condensatie pe gaz si panourile solare foarte subtiri. Cu acestea, puteti uita de facturile mari de energie.

Sistemul Blue consta in:

  • Cazan in condensatie pe gaz de mare eficienta,UltraGas®, ecologic si cu costuri de functionare reduse.
  • Rezervor de stocare compact si eficient pentru apa calda menajera.
  • Colectoare solare foarte subtiri si usoare, cu o eficienta dovedita si certificat KeyMark. Design elegant cu invelis anti-reflexie, gata de a fi instalat pe orice tip de acoperis.
  • Echipamentul de ventilatie rezidentiala HomeVent® asigura ventilarea locuintei dvs. 24/7, si va aduce economii de pana la 20-30% din costurile de incalzire.
  • Sistem de control centralizat pentru toate echipamentele prin intermediul automatizarii TopTronic® E, inteligent si usor de utilizat, poate fi accesat online si de la distanta.

TopTronic® E – Controlul de care aveti nevoie

Cheltuim peste 30% din bugetul casei pe incalzire. Cu doar o apasare a mouse-ului sunt afisate informatii in timp real, cat si date anterioare legate de performanta si eficienta sistemului dvs. de incalzire, producere apa calda menajera si de ventilatie. In acest fel veti avea mereu o vedere de ansamblu asupra costurilor cu energia. Puteti controla parametrii de functionare ai echipamentelor Hoval si prin intermediul smartphone-ului pentru a face ajustari conform programului dvs. saptamanal – economisiti energie ziua si va bucurati de caldura seara.

UltraGas® MultiVal UltraSol HomeVent®
Cazan de pardoseala in condensatie pe gaz Boiler bivalent pentru apa calda Colector solar pentru apa calda Echipament pentru ventilatie rezidentiala
Putere: 20 kW Volum: 300 l Suprafata: 2,52 mp x 2 Debit: 200 mc/h

Pret pachet * = 9,255 EUR

* Precizari:

  • Pachet recomandat pentru o casa cu doua bai si suprafata cuprinsa intre 150 – 200 mp, pentru o oferta personalizata in functie casa dvs. va rugam sa contactati un reprezentant Hoval;
  • Pretul nu include manopera si materiale de montaj (pompe, tefi, fitinguri, tubulatura, etc.);
  • Pret fara TVA, facturat in LEI la curs UniCredit Bank.

Descarca brosura in format PDF