Accesorii

Vizualizare coloane:

Termostat centrala programabil cu fir Honeywell T3 T3H110A0081

166Lei
Descriere produsTermostat centrala programabil cu fir Honeywell T3 T3H110A0081 Acest termostat de centrala Honeywell T3 este conceput special pentru un control simplu si eficient al incalzirii in locuinta sau birou, ceea ce se traduce si printr-o economie la factura de energie.Fiabile si usor de montat, termostatele Honeywe..

Termostat ambiental Honeywell DT92A1004 fara fir

239Lei
Descriere produsTermostat ambiental fara firHoneywell DT92A1004 fara firTermostatul Honeywell DT92A1004 este conceput special pentru un control simplu si eficient al incalzirii in locuinta sau biroul tau, ceea ce se traduce si printr-o economie la factura de energie, oferindu-ti control in orice moment indiferent ..

Suport de perete ATF600 pentru Honeywell EvoHome

249Lei
Descriere produsSuport de perete ATF600 pentru Honeywell EvoHome Suportul de perete ATF600 are alimentare si montaj in doza.Pachetul ATF600 contine o placa de montare pe perete si o sursa de alimentare special concepute pentru termostatul WiFi Honeywell EvoHome.Acesta ofera facilitatea de a fixa pe perete si incarca controllerul EvoH..

Termostat digital modulant OpenTherme cu fir modulant neprogramabil Honeywell DT41SPM pentru centrale si pompe de caldura

279Lei
Descriere produsTermostat digital OpenTherme cu fir neprogramabil Honeywell DT41SPMWT30 pentru centrale si pompe de caldura Termostatele DT41SPM imbina un design subtire si modern cu o functionalitate simpla. Usor de utilizat, cu functii pe care nu ai cum sa nu le adori, ofera tot ceea ce tu si clientii tai va doriti si aveti nevoie – exa..

Termostat digital modulant OpenTherme cu fir neprogramabil Honeywell DT41SPMBT32 pentru centrale si pompe de caldura

279Lei
Descriere produsTermostat digital OpenTherme cu fir neprogramabil Honeywell DT41SPM pentru centrale si pompe de caldura Termostatele DR41SPM imbina un design subtire si modern cu o functionalitate simpla. Usor de utilizat, cu functii pe care nu ai cum sa nu le adori, ofera tot ceea ce tu si clientii tai va doriti si aveti nevoie – exact a..

Termostat digital modulant OpenTherme cu fir neprogramabil Honeywell DT41SPMGT31 pentru centrale si pompe de caldura

279Lei
Descriere produsTermostat digital OpenTherme cu fir neprogramabilHoneywell DT41SPMGT31 pentru centrale si pompe de caldura  Termostatele DT4M imbina un design subtire si modern cu o functionalitate simpla. Usor de utilizat, cu functii pe care nu ai cum sa nu le adori, ofera tot ceea ce tu si clientii tai va doriti si aveti nevoie – exact ..

Termostat digital cu fir neprogramabil Honeywell DT4 pentru centrale si pompe de caldura DT40BT22

289Lei
Descriere produsTermostat digital cu fir neprogramabilHoneywell DT4 pentru centrale si pompe de caldura DT40BT22 Termostatele DT4 imbina un design subtire si modern cu o functionalitate simpla. Usor de utilizat, cu functii pe care nu ai cum sa nu le adori, ofera tot ceea ce tu si clientii tai va doriti si aveti nevoie – exact asa cum ti-ai ima..

Termostat digital cu fir neprogramabil Honeywell DT4 pentru centrale si pompe de caldura DT40WT20

289Lei
Descriere produsTermostat digital cu fir neprogramabilHoneywell DT4 pentru centrale si pompe de caldura DT40WT20 Termostatele DT4 imbina un design subtire si modern cu o functionalitate simpla. Usor de utilizat, cu functii pe care nu ai cum sa nu le adori, ofera tot ceea ce tu si clientii tai va doriti si aveti nevoie – exact asa cum ti-ai ima..

Termostat ambiental Honeywell T3R Y3H710RF0072 fara fir

311Lei
Descriere produsTermostat ambiental fara firHoneywell Y3H710RF0072 fara fir Termostatul programabil Honeywell T3R Y3H710RF0072 este conceput special pentru un control simplu si eficient al incalzirii in locuinta sau biroul tau, ceea ce se traduce si printr-o economie la factura de energie, oferindu-ti control indi..

Termostat ambiental Honeywell T87RF2083 fara fir

319Lei
Descriere produsTermostat ambiental Honeywell T87RF2083 fara firTermostatul Honeywell T87RF2083 este conceput special pentru un control simplu si eficient al incalzirii in locuinta sau biroul tau, ceea ce se traduce si printr-o economie la factura de energie, oferindu-ti control indiferent unde te afli.Caracteristici s..

Senzor de temperatura DTS4 pentru termostat digital wireless neprogramabil Honeywell alb

329Lei
Descriere produsSenzor de temperatura DTS4 pentru termostat digital wireless neprogramabil Honeywell alb Termostatele DT4R imbina un design subtire si modern cu o functionalitate simpla. Usor de utilizat, cu functii pe care nu ai cum sa nu le adori, ofera tot ceea ce tu si clientii tai va doriti si aveti nevoie – exact asa cum ti-ai imaginat.T..

Senzor de temperatura DTS4 pentru termostat digital wireless neprogramabil Honeywell negru

329Lei
Descriere produsSenzor de temperatura DTS4 pentru termostat digital wireless neprogramabil Honeywell negru Termostatele DT4R imbina un design subtire si modern cu o functionalitate simpla. Usor de utilizat, cu functii pe care nu ai cum sa nu le adori, ofera tot ceea ce tu si clientii tai va doriti si aveti nevoie – exact asa cum ti-ai imaginat..

Termostat digital OpenTherm wireless Honeywell T4R programabil pentru centrale si pompe de caldura Y4H910RF4072

369Lei
Descriere produsTermostat digital OpenTherm wireless programabilHoneywell T4R pentru centrale si pompe de caldura Y4H910RF4072Termostatele Honeywell Home T4R sunt proiectate pentru a oferi controlul automat al timpului si al temperaturii incalzirii in spatii casnice sau comerciale usoare.Termostatul Honeywell T4R este compatibil cu aparate de tip p..

Extensie cu 3 zone Honeywell HCS80

372Lei
Descriere produsExtensie cu 3 zoneHoneywell HCS80Honeywell HCS80 este o extensie folosita in cazul sistemelor de incalzire prin pardoseala, impreuna cu controllerul wireless Honeywell HCC80.In aceasta circumstanta, este permisa gestionarea a numai 5 zone (sau camere) dintr-o locuinta. Daca utilizatorul doreste extinderea cu inca..

Cap termostatic pentru radiatoare Honeywell HR92EE

382Lei
Descriere produsCap termostatic pentru radiatoareHoneywell HR92EE Capul termostatic Honeywell HR92EE are un design modern, cu un ecran rabatabil, iluminat. Acest dispozitiv utilizeaza algoritmul de control "fuzzy logic" pentru a asigura o precizie marita. HR92EE comunica in radio-frecventa si receptioneaza informatiile despre tempera..

Termostat ambiental Honeywell Y87RF2024 fara fir

409Lei
Descriere produsTermostat ambientalHoneywell Y87RF2024 fara fir Termostatul Honeywell Y87RF2024 este conceput special pentru un control simplu si eficient al incalzirii in locuinta sau biroul tau, ceea ce se traduce si printr-o economie la factura de energie.Caracteristici si beneficii- Simplu de utilizat - Inelul..

Termostat digital wireless neprogramabil Honeywell DT4R pentru centrale si pompe de caldura YT42BRFT22

594Lei
Descriere produsTermostat digital wireless neprogramabilHoneywell DT4R pentru centrale si pompe de caldura YT42BRFT22 Termostatele DT4R imbina un design subtire si modern cu o functionalitate simpla. Usor de utilizat, cu functii pe care nu ai cum sa nu le adori, ofera tot ceea ce tu si clientii tai va doriti si aveti nevoie – exact asa cum ti-..

Termostat digital wireless neprogramabil Honeywell DT4R pentru centrale si pompe de caldura YT42GRFT21

594Lei
Descriere produsTermostat digital wireless neprogramabilHoneywell DT4R pentru centrale si pompe de caldura YT42GRFT21 Termostatele DT4R imbina un design subtire si modern cu o functionalitate simpla. Usor de utilizat, cu functii pe care nu ai cum sa nu le adori, ofera tot ceea ce tu si clientii tai va doriti si aveti nevoie – exact asa cum ti-..

Termostat digital wireless neprogramabil Honeywell DT4R pentru centrale si pompe de caldura YT42WRFT20

594Lei
Descriere produsTermostat digital wireless neprogramabilHoneywell DT4R pentru centrale si pompe de caldura YT42WRFT20 Termostatele DT4R imbina un design subtire si modern cu o functionalitate simpla. Usor de utilizat, cu functii pe care nu ai cum sa nu le adori, ofera tot ceea ce tu si clientii tai va doriti si aveti nevoie – exact asa cum ti-..

Termostat ambiental Wifi Honeywell Lyric T6R Y6H910RW4055 fara fir

728Lei
Descriere produsTermostat ambiental Wifi T6RHoneywell Y6H910RW4055 fara firTermostatul inteligent Honeywell Lyric T6R este conceput special pentru a asigura controlul automat si eficient al incalzirii in locuinta sau biroul tau, ceea ce se traduce si printr-o economie la factura de energie, oferindu..

Termostat digital OpenTherm wireless neprogramabil Honeywell DT4R pentru centrale si pompe de caldura YT43MRFBT32

789Lei
Descriere produsTermostat digital OpenTherm wireless neprogramabilHoneywell DT4R pentru centrale si pompe de caldura YT43MRFBT32Termostatele DT4R imbina un design subtire si modern cu o functionalitate simpla. Usor de utilizat, cu functii pe care nu ai cum sa nu le adori, ofera tot ceea ce tu si clientii tai va doriti si aveti nevoie – exact asa cu..

Termostat digital OpenTherm wireless neprogramabil Honeywell DT4R pentru centrale si pompe de caldura YT43MRFGT31

789Lei
Descriere produsTermostat digital OpenTherm wireless neprogramabilHoneywell DT4R pentru centrale si pompe de caldura YT43MRFGT31Termostatele DT4R imbina un design subtire si modern cu o functionalitate simpla. Usor de utilizat, cu functii pe care nu ai cum sa nu le adori, ofera tot ceea ce tu si clientii tai va doriti si aveti nevoie – exact asa cu..

Termostat digital OpenTherm wireless neprogramabil Honeywell DT4R pentru centrale si pompe de caldura YT43MRFWT30

789Lei
Descriere produsTermostat digital OpenTherm wireless neprogramabilHoneywell DT4R pentru centrale si pompe de caldura YT43MRFWT30Termostatele DT4R imbina un design subtire si modern cu o functionalitate simpla. Usor de utilizat, cu functii pe care nu ai cum sa nu le adori, ofera tot ceea ce tu si clientii tai va doriti si aveti nevoie – exact asa cu..

Termostat wireless multizona Honeywell EvoHome ATP921R3052

1.249Lei
Descriere produsTermostat wireless multizonaHoneywell EvoHome ATP921R3052Termostatul wireless multizona Honeywell EvoHome ATP921R3052 este un echipament folosit pentru monitorizarea si gestionarea tuturor termostatelor plasate in camerele unei locuinte. Astfel, temperatura ambientului interior, cat si a apei calde menajere, pot fi control..

Controller multi-zona pentru incalzire in pardoseala Honeywell Home HCC100

1.449Lei
Descriere produsController multi-zona pentru incalzire in pardosealaHoneywell HCC100HCC100 este un controller multi-zona pentru incalzire si racire in pardoseala, care poate controla pana la 8 zone/camere individual intr-o locuinta sau birou. Acesta poate fi integrat cu usurinta atati in sistemele noi, cat si in cele existente si este usor de confi..
Afişare 1 - 25 din 25 (1 pagini)