ARISTON

Vizualizare coloane:

Bolier termoelectric cu o serpentina Daikin Altherma EKHWS150D3V3

6.703Lei
Descriere produsBolier termoelectric cu o serpentina Daikin EKHWS150D3V3Boilerele Daikin EKHWS150D3V3 cu o serpentina sunt o solutie eficienta pentru orice casa si ofera confort, eficienta si fiabilitate.ConfortBoilerul poate fi integrat la panouri cu energie solara regenerabila.EficientaIzolatia de care dispune boilerul este una de calit..

Bolier termoelectric cu o serpentina Daikin Altherma EKHWS180D3V3

7.130Lei
Descriere produsBolier termoelectric cu o serpentina Daikin EKHWS180D3V3Boilerele Daikin EKHWS180D3V3 cu o serpentina sunt o solutie eficienta pentru orice casa si ofera confort, eficienta si fiabilitate.ConfortBoilerul poate fi integrat la panouri cu energie solara regenerabila.EficientaIzolatia de care dispune boilerul este una de calit..

Bolier termoelectric cu o serpentina Daikin Altherma EKHWS200D3V3

7.290Lei
Descriere produsBolier termoelectric cu o serpentina Daikin EKHWS200D3V3Boilerele Daikin EKHWS200D3V3 cu o serpentina sunt o solutie eficienta pentru orice casa si ofera confort, eficienta si fiabilitate.ConfortBoilerul poate fi integrat la panouri cu energie solara regenerabila.EficientaIzolatia de care dispune boilerul este una de calit..

Bolier termoelectric cu o serpentina Daikin Altherma EKHWS200D3V3

6.990Lei
Descriere produsBolier termoelectric cu o serpentina Daikin EKHWS200B3V3Boilerele Daikin EKHWS200B3V3 cu o serpentina sunt o solutie eficienta pentru orice casa si ofera confort, eficienta si fiabilitate.ConfortBoilerul poate fi integrat la panouri cu energie solara regenerabila.EficientaIzolatia de care dispune boilerul este una de calit..

Bolier termoelectric cu o serpentina Daikin Altherma EKHWS250D3V3

7.560Lei
Descriere produsBolier termoelectric cu o serpentina Daikin EKHWS250D3V3Boilerele Daikin EKHWS250D3V3 cu o serpentina sunt o solutie eficienta pentru orice casa si ofera confort, eficienta si fiabilitate.ConfortBoilerul poate fi integrat la panouri cu energie solara regenerabila.EficientaIzolatia de care dispune boilerul este una de calit..

Bolier termoelectric cu o serpentina Daikin Altherma EKHWS300B3Z2

7.790Lei
Descriere produsBolier termoelectric cu o serpentina Daikin EKHWS300B3Z2Boilerele Daikin EKHWS300B3Z2, trifazice, cu o serpentina sunt o solutie eficienta pentru orice casa si ofera confort, eficienta si fiabilitate.ConfortBoilerul poate fi integrat la panouri cu energie solara regenerabila.EficientaIzolatia de care dispune boilerul este ..

Bolier termoelectric cu o serpentina Daikin Altherma EKHWS300D3V3

7.860Lei
Descriere produsBolier termoelectric cu o serpentina Daikin EKHWS300D3V3Boilerele Daikin EKHWS300D3V3 cu o serpentina sunt o solutie eficienta pentru orice casa si ofera confort, eficienta si fiabilitate.ConfortBoilerul poate fi integrat la panouri cu energie solara regenerabila.EficientaIzolatia de care dispune boilerul este una de calit..

Centrală termică în condensație Ariston Alteas One NET 24 pentru preparare ACM și încălzire 24 kW

5.330Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatieAriston Alteas ONE+ NET pentru preparare ACM si incalzire 24 kWBeneficiind de tehnologia in condensare a seriei ONE, dotata cu noi functii avansate, noua gama de centrale termice murale Ariston se distinge printr-un plus de performanta, durabilitate si eficienta.Noua gama poate functiona..

Centrală termică în condensație Ariston Alteas One NET 30 pentru preparare ACM și încălzire 30 kW

6.430Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatieAriston Alteas ONE+ NET pentru preparare ACM si incalzire 30 kWBeneficiind de tehnologia in condensare a seriei ONE, dotata cu noi functii avansate, noua gama de centrale termice murale Ariston se distinge printr-un plus de performanta, durabilitate si eficienta.Noua gama poate functiona..

Centrală termică în condensație Ariston Alteas One+ NET pentru preparare ACM și încălzire 35 kW

6.949Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatieAriston Alteas ONE+ NET pentru preparare ACM si incalzire 30 kWBeneficiind de tehnologia in condensare a seriei ONE, dotata cu noi functii avansate, noua gama de centrale termice murale Ariston se distinge printr-un plus de performanta, durabilitate si eficienta.Noua gama poate functiona..

Centrală termică în condensație Ariston Cares S 24 kW

3.299Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatie Ariston Cares S 24 kWCentralele termice murale in condensatie din gama Cares S de la Ariston reprezinta o solutie eficienta atat pentru furnizarea de apa calda menajera, cat si pentru incalzirea spatiilor rezidentiale. Cazanul Cares se distinge prin consumul redus fata de centralel..

Centrală termică în condensație Ariston Cares S 30 kW

4.049Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatie Ariston Cares S 30 kWCentralele termice murale in condensatie din gama Cares S de la Ariston reprezinta o solutie eficienta atat pentru furnizarea de apa calda menajera, cat si pentru incalzirea spatiilor rezidentiale. Cazanul Cares se distinge prin consumul redus fata de centralel..

Centrală termică în condensație Ariston Clas B One Wifi 24 kW cu boiler încorporat

7.290Lei
Descriere produsCentrala termica cu boiler incorporat Ariston Clas B One Wifi 24 kWCentralele termice murale in condensare cu boiler incorporat Clas B One Wifi de la Ariston reprezinta o solutie eficienta atat pentru furnizarea de apa calda menajera, cat si pentru incalzirea spatiilor rezidentiale si com..

Centrală termică în condensație Ariston Clas One B WIFI 35 kW cu boiler încorporat

7.690Lei
Descriere produsCentrala termica cu boiler de 40l incorporat Ariston Clas B One Wifi 35 kWCentralele termice murale in condensare cu boiler incorporat Clas B One WIFI de la Ariston reprezinta o solutie eficienta atat pentru furnizarea de apa calda menajera, cat si pentru incalzirea spatiilor rezidentiale..

Centrală termică în condensație Ariston Clas One pentru preparare ACM și încălzire 30 kW

4.990Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatie 30kWAriston Clas One pentru preparare ACM si incalzire 30 kWNoua serie de centrale termice murale in condensare Clas One de la Ariston reprezinta o solutie eficienta atat pentru furnizarea de apa calda menajera, cat si pentru incalzirea spatiilor rezidentia..

Centrală termică în condensație Ariston Clas One System pentru încălzire 24 kW

4.090Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatie 24kWAriston Clas One System pentru incalzire 24 kWNoua serie de centrale termice murale in condensare Clas One System de la Ariston, reprezinta o solutie eficienta pentru incalzirea spatiilor rezidentiale si comerciale. Cu un design modern si compact de ultima generatie centrala&nb..

Centrală termică în condensație Ariston Clas One System pentru încălzire 35 kW

4.860Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatie 35kWAriston Clas One System pentru incalzire 35 kWNoua serie de centrale termice murale in condensare Clas One System de la Ariston, reprezinta o solutie eficienta pentru incalzirea spatiilor rezidentiale si comerciale. Cu un design modern si compact de ultima generatie centra..

Centrală termică în condensație Ariston Clas One+ WIFI 24 kW

3.899Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatieAriston Clas ONE+ WIFI pentru preparare ACM si incalzire 24 kWBeneficiind de tehnologia in condensare a seriei ONE, dotata cu noi functii avansate, noua gama de centrale termice murale Ariston se distinge printr-un plus de performanta, durabilitate si eficienta.Datorita compatibilitatii ..

Centrală termică în condensație Ariston Genus One Net 24 kW

4.560Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatie 24 kWAriston Genus One Net 24 kWNoua serie de centrale termice murale in condensare Genus One Net de la Ariston reprezinta o solutie eficienta atat pentru furnizarea de apa calda menajera, cat si pentru incalzirea spatiilor rezidentiale si comerciale.&..

Centrală termică în condensație Ariston Genus One pentru preparare ACM și încălzire 35 kW

5.160Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatieAriston Genus One pentru preparare ACM si incalzire 35 kWNoua serie de centrale termice murale in condensare Genus One de la Ariston reprezinta o solutie eficienta atat pentru furnizarea de apa calda menajera, cat si pentru incalzirea spatiilor rezidentiale si co..

Centrală termică în condensație Ariston Genus One System pentru încălzire 24 kW

4.330Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatieAriston Genus One System pentru incalzire 24 kWNoua serie de centrale termice murale in condensare Genus One System de la Ariston reprezinta o solutie eficienta pentru incalzirea spatiilor rezidentiale si comerciale. Cu un design modern si compact de ul..

Centrală termică în condensație Ariston Genus One System pentru încălzire 30 kW

4.749Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatieAriston Genus One System pentru incalzire 30 kWNoua serie de centrale termice murale in condensare Genus One System de la Ariston reprezinta o solutie eficienta pentru incalzirea spatiilor rezidentiale si comerciale. Cu un design modern si compact de ul..

Centrală termică în condensație Ariston Genus One System pentru încălzire 35 kW

5.260Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatieAriston Genus One System pentru incalzire 35 kWNoua serie de centrale termice murale in condensare Genus One System de la Ariston reprezinta o solutie eficienta pentru incalzirea spatiilor rezidentiale si comerciale. Cu un design modern si compact de ultima ..

Centrală termică în condensație Ariston Genus One+ WIFI 24 kW

4.430Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatieAriston Genus ONE+ WIFI pentru preparare ACM si incalzire 24 kWBeneficiind de tehnologia in condensare a seriei ONE, dotata cu noi functii avansate, noua gama de centrale termice murale Ariston se distinge printr-un plus de performanta, durabilitate si eficienta.Noua gama poate functiona..

Centrală termică în condensație Ariston Genus One+ WIFI 35 kW

5.690Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatieAriston Genus ONE+ WIFI pentru preparare ACM si incalzire 35 kWBeneficiind de tehnologia in condensare a seriei ONE, dotata cu noi functii avansate, noua gama de centrale termice murale Ariston se distinge printr-un plus de performanta, durabilitate si eficienta.Noua gama poate functiona..

Centrală termică în condensație Ariston Genus Premium Evo HP 100 EU 100kW

27.030Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatie 100kWAriston Genus Premium Evo HP 100 EU Centralele termice murale in condensatie de la Ariston Genus Premium Evo HP reprezinta o solutie eficienta pentru incalzirea spatiilor rezidentiale si comerciale. Cu un design modern si compact de ultima generatie cazanul Ariston se distinge prin..

Centrală termică în condensație Ariston Genus Premium Evo HP 115 EU 115kW

20.549Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatie 115kWAriston Genus Premium Evo HP 115 EU Centralele termice murale in condensatie de la Ariston Genus Premium Evo HP reprezinta o solutie eficienta pentru incalzirea spatiilor rezidentiale si comerciale. Cu un design modern si compact de ultima generatie cazanul Ariston se distinge prin..

Centrală termică în condensație Ariston Genus Premium Evo HP 150 EU 150 kW

24.499Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatie 150kWAriston Genus Premium Evo HP 150 EU Centralele termice murale in condensatie de la Ariston Genus Premium Evo HP reprezinta o solutie eficienta pentru incalzirea spatiilor rezidentiale si comerciale. Cu un design modern si compact de ultima generatie cazanul Ariston se distinge prin..

Centrală termică în condensație Ariston Genus Premium Evo HP 65 EU 65kW

13.290Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatie 65kWAriston Genus Premium Evo HP 65 EU Centralele termice murale in condensatie de la Ariston Genus Premium Evo HP reprezinta o solutie eficienta pentru incalzirea spatiilor rezidentiale si comerciale. Cu un design modern si compact de ultima generatie cazanul Ariston se distinge printr-un c..

Centrală termică în condensație Ariston Genus Premium Evo HP 85 EU 85kW

16.590Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatie 85kWAriston Genus Premium Evo HP 85 EU Centralele termice murale in condensatie de la Ariston Genus Premium Evo HP reprezinta o solutie eficienta pentru incalzirea spatiilor rezidentiale si comerciale. Cu un design modern si compact de ultima generatie cazanul Ariston se distinge printr-un c..
Afişare 1 - 30 din 30 (1 pagini)