Unitate externă aer condiționat Daikin VRV IV+ cu recuperarea căldurii REYQ18U 18 CP

Unitate externă aer condiționat Daikin VRV IV+ cu recuperarea căldurii REYQ18U 18 CP

Brand: DAIKIN
Cod produs: REYQ18U
Stoc: La comandă
Garanție 36 luni

Plătește în 3 rate prin

Viewed 727 times
Unitate externa aer conditionat

Daikin VRV IV+ cu recuperarea caldurii REYQ18U 18 CP

Sistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de gestionare a consumului de energie.


VRV - O INVENTIE MARCA DAIKINDaikin VRV

Reutilizarea agentilor frigorificiSistemele VRV folosesc tehnologia LOOP - care se bazeaza pe reutilizarea agentilor frigorifici, evitandu-se astfel producerea a peste 250.000 Kg de gaz nou anual.

Tehnologii inovatoare
Datorita eficientei sezoniere reale, aceste echipamente sunt sustenabile pe intreaga perioada de exploatare, iar emisiile reduse de dioxid de carbon asigura un impact minimizat asupra incalzirii globale (GWP - Global Warming Potential).

Utilizare inteligenta
Consumul de energie poate fi monitorizat prin Daikin Cloud Service, iar functionarea economica a sistemului poate fi asigurata prin diverse metode de intretinere predictiva, recomandate de specialisti.

 

DE CE SA ALEGI REYQ-U?Unitate externa Daikin VRV IV

- Solutie complet integrata cu recuperarea caldurii pentru eficienta maxima, cu valori COP de pana la 8;

- Acopera toate nevoile termice ale unei cladiri, prin intermediul unui punct de control unic, control precis al temperaturii, ventilatiei, apei calde sau centrale de tratare a aerului si perdele de aer Biddle;

- Sistemul transfera caldura din zonele care necesita racire in zonele care necesita incalzire sau apa calda;

- Include standardele si tehnologiile VRV IV, precum: temperatura variabila a agentului frigorific, incalzirea continua, configurarea VRV, afisaj cu 7 segmente, compresor inverter, schimbator de caldura, PCB-ul racit cu agent frigorific si noul motor al ventilatorului DC;  

- Tehnologia unica de incalzire continua ii permite sistemului VRV IV sa fie cea mai buna alternativa pentru sistemele de incalzire traditionale;

- Se potriveste la orice cladire, de asemenea instalarea in interior este posibila ca rezultat al presiunii statice externe ridicate de pana la 78.4 Pa. Instalarea in interior duce la o lungime redusa a conductelor, la costuri mai reduse cu instalarea, la o eficienta marita si la o estetica vizuala imbunatatita;  

- Flexibilitate marita a conductelor: diferenta de inaltime in interior de 30 m, lungime maxima a conductelor de 190 m, lungime totala a conductelor de 1000 m;  

- Domeniu de functionare de pana la -20°C;

- Capacitatea de a controla in mod individual fiecare zona conditionata pentu a se putea mentine costuri de functionare la un minim absolut;  

- Daikin Cloud Service ofera monitorizare 24/7 a sistemului pentru eficienta maxima, durata de viata extinsa si suport de service imediat datorita functiei de anticipare a defectiunii; 

 

Reutilizarea caldurii
Pana in prezent, cele mai multe cladiri comerciale au sisteme individuale pentru racire, incalzire, apa calda etc., ceea ce duce la o risipa de energie. Un sistem integrat de recuperare a caldurii, reutilizeaza caldura din birou, camere, pentru a incalzi alte zone sau pentru a produce apa calda.

 Daikin VRV IV - Reutilizarea caldurii

Eficienta imbunatatita
Functia de recuperare a caldurii, VRV IV este cu pana la 15% mai eficient in comparatie cu VRV III. Intr-un singur mod, eficienta sezoniera a sistemului poate fi cu pana la 28% mai mare, datorita tehnologiei temperaturii variabile a agentului frigorific.

Daikin VRV IV - Eficienta imbunatatita

 Domeniu larg de functionare pentru incalzire
Recuperarea caldurii VRV IV are un domeniu de functionare standard de pana la -20 °CWB in modul incalzire. De asemenea, sistemul poate furniza racire pana la -20 °CDB pentru camerele de servere tehnice prin setari la fata locului si proiectare specifica a sistemului.

Daikin VRV IV - Domeniu larg de functionare pentru incalzire

 

DESTINATII MULTIPLE 

Birouri si banci (eficienta la locul de munca) - gestionarea eficienta a cladirilor si a facilitatilor reprezinta cheia minimizarii costurilor de functionare.

Hoteluri (ospitalitate cu economie) - reputatia unui hotel depinde de gradul de confort si de ospitalitate oferit clientilor pe timpul sederii. In acelasi timp, proprietarii de hoteluri trebuie sa mentina controlul asupra costurilor de functionare si al consumului de energie.

Retail (reducerea costurilor) - sectorul retail se confrunta cu necesitatea permanenta de reducere a costurilor de amenajare si de functionare aferente unitatilor de profil. Prin urmare, solutiile rentabile si eficiente din punct de vedere energetic sunt vitale in vederea minimizarii costurilor de exploatare, garantand in acelasi timp respectarea celor mai recente norme legale.

Uz rezidential - Daikin ofera un sistem VRV rentabil, cu consum scazut de energie pentru proprietarii de locuinte - conditii obligatorii pentru o experienta confortabila si economica din punct de vedere financiar.  

 

Daikin - tehnologia Inverter

Tehnologia Inverter
Compresoarele dotate cu tehnologia Inverter isi regleaza continuu viteza, in functie de necesitatile reale. Astfel, sunt evitate opririle si pornirile consumatoare de energie, ceea ce duce la economii de pana la 30% si la temperaturi mai stabile in incapere.

CARACTERISTICI GENERALE
Producător Daikin
Tip produs Unitate externa
CARACTERISTICI
Capacitate de răcire 50.0 kW
Capacitate de încălzire 56.0 kW
SEER 6.3
SCOP 4.4
Alimentare Trifazat
Tensiune alimentare 400 V AC
Functie unitate VRV Incalzire continua, Recuperator de caldura
Tip racire cu aer
UNITATEA EXTERNĂ
Numar maxim unitati interne 64
Tip unitate VRV
Agent frigorific R-410A
Putere sonoră 83.4 dBa
Lungime unitate externă 1240 mm
Lățime unitate externă 765 mm
Înălțime unitate externă 1685 mm
Greutate 317 kg
ALTE CARACTERISTICI
Temperatura exterioară minimă funcționare pe răcire -5°C
Temperatura exterioară maximă funcționare pe răcire +43°C
Temperatura exterioară minimă funcționare pe încălzire -20°C
Temperatura exterioară maximă funcționare pe încălzire +15.5°C
Țeavă conexiune lichid 15.88 mm (5/8")
Țeavă conexiune gaz 28.58 mm (1 1/8")
GARANȚIE
Garanție 36 luni
DATE TEHNICE
Indice de conectare la interior (minim) 225.0
Indice de conectare la interior (maxim) 585.0
Cantitate agent frigorific 11.8 kg
GWP - potential de incalzire globala 2087.5

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun