Sisteme climatizare VRV

Vizualizare coloane:

Unitate internă VRV Daikin FXDQ15A duct 1.7 kW

4.499Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXDQ15A 1.7KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV tip duct Daikin FXDA10A 1.1kW

4.590Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXDA10A 1.1KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV Daikin FXDQ20A duct 2.2 kW

4.730Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXDQ20A 2.2KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV tip split de perete Daikin FXAQ15A 1.7kW

5.030Lei
Unitate interna tip split de pereteVRV Daikin FXAQ20A 2.2kWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de co..

Unitate internă VRV Daikin FXDQ25A duct 2.8 kW

5.049Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXDQ25A 2.8KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV tip split de perete Daikin FXAA25A 2.8kW

5.090Lei
Unitate interna VRV tip split de pereteDaikin FXAA25A 2.8KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inte..

Unitate internă VRV tip split de perete Daikin FXAA32A 3.6kW

5.190Lei
Unitate interna VRV tip split de pereteDaikin FXAA32A 3.6kWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inte..

Unitate internă VRV tip split de perete Daikin FXAQ20A 2.2kW

5.230Lei
Unitate internă tip split de pereteVRV Daikin FXAQ20A 2.2kWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control..

Unitate internă VRV tip duct Daikin FXDA15A 1.7kW

5.249Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXDA15A 1.7KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV tip split de perete Daikin FXAQ25A 2.8kW

5.330Lei
Unitate interna tip split de pereteVRV Daikin FXAQ25A 2.8kW Sistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele..

Aparat de aer condiționat Mitsubishi Electric MSY-TP35VF-MUY-TP35VF Inverter 12000 BTU

5.430Lei
Mitsubishi Electric MSY-TP35VF-MUY-TP35VF Inverter 12000 BTU Aparatele de aer conditionat de perete din gama MSY-TP R32 High SHF de la Mitsubishi functioneaza doar in modul racire, fiind potrivite pentru sali de calculatoare de dimensiuni mici sau pentru camere de server.Compact si elegantAceste unitati au un design modern si adaptab..

Unitate internă VRV tip duct Daikin FXDA20A 2.2kW

5.430Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXDA20A 2.2KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV tip split de perete Daikin FXAQ32A 3.6kW

5.430Lei
Unitate interna tip split de pereteVRV Daikin FXAQ32A 3.6kW Sistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele..

Unitate internă VRV Daikin FXSQ15A duct 1.7 kW

5.530Lei
Unitate interna VRV tip ductDaikin FXSQ15A 1.7KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligente de ..

Unitate internă VRV tip split de perete Daikin FXAQ40A 4.5kW

5.590Lei
Unitate interna tip split de pereteVRV Daikin FXAQ40A 4.5kWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de co..

Unitate internă VRV tip split de perete Daikin FXAA15A 1.7kW

5.749Lei
Unitate interna VRV tip split de pereteDaikin FXAA15A 1.7KWSistemele VRV (Variable Refrigerant Volume) de la Daikin sunt solutii de incalzire si racire extrem de eficiente, pretabile pentru aplicatii comerciale si industriale, recunoscute pentru tehnologiile inovatoare implementate, functionarea ecologica si sistemele de control inteligen..
Afişare 1 - 16 din 167 (11 pagini)
Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept