Ventiloconvectoare DAIKIN


Vizualizare coloane:

Ventiloconvector necarcasat pentru plafon și pardoseală Daikin Altherma HPC FWXM10ATV3 1,53kW

1.833Lei
Ventiloconvector necarcasat pentru plafon si pardosealaDaikin Altherma HPC FWXM10ATV3 1,53kW Ventiloconvectoarele Daikin Altherma HPC FVXM-ATV3 sunt sisteme foarte eficiente de climatizare a spatiilor interioare, putand fi folosite atat pentru incalzire, cat si pentru racire. Eficiente si economiceVentiloconvectoarele ..

Ventiloconvector necarcasat pentru plafon și pardoseală Daikin Altherma HPC FWXM15ATV3 2,16kW

2.103Lei
Ventiloconvector necarcasat pentru plafon si pardosealaDaikin Altherma HPC FWXM15ATV3 2,16kW Ventiloconvectoarele Daikin Altherma HPC FVXM-ATV3 sunt sisteme foarte eficiente de climatizare a spatiilor interioare, putand fi folosite atat pentru incalzire, cat si pentru racire. Eficiente si economiceVentiloconvectoarele au o ..

Ventiloconvector necarcasat pentru plafon și pardoseală Daikin Altherma HPC FWXM20ATV3 2,59kW

2.303Lei
Ventiloconvector necarcasat pentru plafon si pardosealaDaikin Altherma HPC FWXM20ATV3 2,59kW Ventiloconvectoarele Daikin Altherma HPC FVXM-ATV3 sunt sisteme foarte eficiente de climatizare a spatiilor interioare, putand fi folosite atat pentru incalzire, cat si pentru racire. Eficiente si economiceVentiloconvectoarele ..

Ventiloconvector pentru pardoseală Daikin Altherma HPC FWXV10ATV3 1,63kW

2.490Lei
Ventiloconvector pentru pardosealaDaikin Altherma HPC FWXV10ATV3 1,63kW Ventiloconvectoarele sunt sisteme foarte eficiente de climatizare a spatiilor interioare, putand fi folosite atat pentru incalzire, cat si pentru racire. Eficiente, silentioase si economiceVentiloconvectoarele au o functionare similara cu a radiatoarelo..

Ventiloconvector de perete Daikin Altherma HPC FWXT10ATV3 1,12kW

2.890Lei
Ventiloconvector de pereteDaikin Altherma HPC FWXT10ATV3 1,12kW Ventiloconvectoarele sunt sisteme foarte eficiente de climatizare a spatiilor interioare, putand fi folosite atat pentru incalzire, cat si pentru racire. Eficiente si economiceVentiloconvectoarele au o functionare similara cu a radiatoarelor, ambele tipuri de e..

Ventiloconvector pentru pardoseală Daikin Altherma HPC FWXV15ATV3 2,33kW

2.990Lei
Ventiloconvector pentru pardosealaDaikin Altherma HPC FWXV15ATV3 2,33kW Ventiloconvectoarele sunt sisteme foarte eficiente de climatizare a spatiilor interioare, putand fi folosite atat pentru incalzire, cat si pentru racire. Eficiente, silentioase si economiceVentiloconvectoarele au o functionare similara cu a radiatoarelo..

Ventiloconvector de perete Daikin Altherma HPC FWXT15ATV3 1,51kW

3.300Lei
Ventiloconvector de pereteDaikin Altherma HPC FWXT15ATV3 1,51kW Ventiloconvectoarele sunt sisteme foarte eficiente de climatizare a spatiilor interioare, putand fi folosite atat pentru incalzire, cat si pentru racire. Eficiente si economiceVentiloconvectoarele au o functionare similara cu a radiatoarelor, ambele tipuri de echipa..

Ventiloconvector pentru pardoseală Daikin Altherma HPC FWXV20ATV3 3,05kW

3.460Lei
Ventiloconvector pentru pardosealaDaikin Altherma HPC FWXV20ATV3 3,05kW Ventiloconvectoarele sunt sisteme foarte eficiente de climatizare a spatiilor interioare, putand fi folosite atat pentru incalzire, cat si pentru racire. Eficiente, silentioase si economiceVentiloconvectoarele au o functionare similara cu a radiatoarelo..

Ventiloconvector de perete Daikin Altherma HPC FWXT20ATV3 1,95kW

3.790Lei
Ventiloconvector de pereteDaikin Altherma HPC FWXT20ATV3 1,95kW Ventiloconvectoarele sunt sisteme foarte eficiente de climatizare a spatiilor interioare, putand fi folosite atat pentru incalzire, cat si pentru racire. Eficiente si economiceVentiloconvectoarele au o functionare similara cu a radiatoarelor, ambele tipuri de echipa..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)