Accesorii

Vizualizare coloane:

Interfață control Wifi TOSHIBA RB-N106S-G

330Lei
Interfata control WiFiTOSHIBA RB-N106S-G  Control la distantaToshiba a conceput aceasta interfata de control pentru ca tu sa poti monitoriza, controla si programa parametrii aparatului de aer conditionat indiferent unde te-ai afla.Simplu si intuitivComenzile sunt usor de invatat si gestionat, iar modalitatea de conectare este fa..
Livrare stoc furnizor

Telecomandă cu fir EKWHCTRL1 ventiloconvector DAIKIN

533Lei
Telecomanda cu fir pentru ventiloconvector DAIKIN Daikin Altherma HPC..

Controler integrat EKWHCTRL0

603Lei
Caracteristicile produsuluiDaikin Altherma HPC asigură răcirea și încălzirea locuinței și se poate conecta la sistemul de încălzire prin pardoseală, astfel încât radiatoarele vechi pot fi înlocuite cu succes. Unitatea este disponibilă în trei variante (de pardoseală, cu montaj pe perete sau necarcasat pentru montaj în perete sau plafon fals) şi se ..
Livrare stoc furnizor

Interfață control WiFi Daikin BRP069A62

603Lei
Interfata control WiFiDaikin BRP069A62Compatibila cu pompele de caldura Daikin Altherma Control la distantaDaikin BRP069A62 este instrumentul ideal pentru a controla sistemul de incalzire si apa calda menajera din orice locatie, de pe smartphone sau tableta, cu ajutorul aplicatiei Dakin Online Controller Heating, fie p..

Supapă de protecție împotriva înghețului Daikin AFVALVE1

706Lei
Protectie anti-inghetSupapa Daikin AFVALVE1 protejeaza unitatea externa, lasand apa sa se scurga din sistem...
Livrare stoc furnizor

Interfață control WiFi Daikin BRP069A61

903Lei
Interfata control WiFiDaikin BRP069A61Compatibila cu pompele de caldura Daikin Altherma Control la distantaDaikin BRP069A61 este instrumentul ideal pentru a controla sistemul de incalzire si apa calda menajera din orice locatie, de pe smartphone sau tableta, cu ajutorul aplicatiei Dakin Online Controller Heating, fie p..
Livrare stoc furnizor

Telecomandă cu fir Daikin Madoka BRC1HHDK Black

1.030Lei
Telecomanda cu firDaikin Madoka BRC1HHDK BlackCompatibila cu pompele de caldura Daikin Altherma Control intuitivDaikin Madoka este instrumentul ideal pentru a tine sub control parametrii climatici ai spatiilor interioare, gratie functiiilor avansate, dimensiunilor reduse si butoanelor tactile care o fac usor de manevrat.Design s..

Telecomandă cu fir Daikin Madoka BRC1HHDS Silver

1.030Lei
Telecomanda cu firDaikin Madoka BRC1HHDS SilverCompatibila cu pompele de caldura Daikin Altherma Control intuitivDaikin Madoka este instrumentul ideal pentru a tine sub control parametrii climatici ai spatiilor interioare, gratie functiiilor avansate, dimensiunilor reduse si butoanelor tactile care o fac usor de manevrat.Design ..

Telecomandă cu fir Daikin Madoka BRC1HHDW White

1.030Lei
Telecomanda cu firDaikin Madoka BRC1HHDW WhiteCompatibila cu pompele de caldura Daikin Altherma Control intuitivDaikin Madoka este instrumentul ideal pentru a tine sub control parametrii climatici ai spatiilor interioare, gratie functiiilor avansate, dimensiunilor reduse si butoanelor tactile care o fac usor de manevrat.Design s..

Kit vana plus senzor boiler extern – EKHY3PART

1.090Lei
Kit vana si  senzor boiler extern pentru pompele de caldura DAIKIN..

Rezervor tampon Vitocell 100-E SVPA 46L

3.530Lei
VITOCELL 100-E Acumulator de agent termic, capacitate 46 până la 2000 litri (în imagine 46 litri) ..

Rezervor tampon Vitocell 100-E SVWA 200L

4.830Lei
VITOCELL 100-E Acumulator de agent termic, capacitate 46 până la 2000 litri (în imagine 46 litri) ..

Rezervor tampon Vitocell 100-E SVP 400L

5.430Lei
VITOCELL 100-E Acumulator de agent termic, capacitate 46 până la 2000 litri (în imagine 46 litri) ..
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)