Plată online cu cardul


Este ușor, simplu și sigur ca să plătești comanda cu cardul online. După ce plata a fost realizată vei primi un mail automat cu confirmarea tranzacîiei. Daca a apărut o eroare în procesul de plată atunci vei fi informat că plata nu s-a efectuat și va trebui ca operațiunea să fie efectuată din nou.

Plățile online sunt realizate prin platforma NETOPIA. Cardurile cu care se poate plăti online sunt cele emise de VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro - dacă au cod CVV/CVC).

Nu se percepe comision pentru tranzacțiile de plată online. Pentru garantarea siguranței tranzacțiilor, ARTBUILDING folosește platforma STRIPE.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul NETOPIA PAYMENTS. ARTBUILDING nu primește, utilizează sau stochează detalii referitoare la cardurile folosite pentru plată online.

În situatia în care cardul utilizat pentru a face plata online este asociat unui cont în altă monedă decat Lei, tranzacția se efectuează în Lei la cusul de schimb al băncii emitente a cardului respectiv.

Interfața de plată STRIPE


Plata prin rate

Plătește în 3 rate prin


Ordin de plată

Plata cu ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emisă de  către ARTBUILDING PROPERTY MANAGEMENT SRL.

Livrarea produselor  se va efectua după ce plata va fi vizibila în extrasul de cont.

Reprezentanții persoanelor juridice trebuie să dețină împuternicire din partea companiei și actul de identitate pentru a putea intra în posesia comenzilor achitate în avans cu ordin de plata.


Conturile în care pot fi achitate facturile sunt:

RO 82 INGB 0000 9999 1175 0209

Cont Lei, deschis la ING BANK