Centrale termice


Vizualizare coloane:

Termostat de ambient modulant Vaillant eRelax, wireless

1.030Lei
DescriereControlează sistemul de încălzire în timp real, din canapeaua ta confortabilă sau de la distanță, prin smartphone sau tabletăAjustează temperatura conform stilului tău de viață sau modific-o pentru o scurtă perioadă de timpUrmărește consumul de energie și redu costurile în mod inteligentNoul contract de servicii eRELAX, ca să primești asis..

Termostat wireless Vaillant sensoHOME VRT 380F

1.130Lei
Termostatul de camera sensoHOME VRT 380F este compatibil DOAR cu noile modele ecoTEC plus.Preluati controlul si aveti incredere in produse de inalta calitate: termostatul nostru de camera sensoHOME, cu conceptul sau de functionare intuitiv, garanteaza confortul maxim prin cateva atingeri. Este solutia perfecta pentru apartamente cu un singur circui..

Centrală termică în condensație Ariston Cares S 24 kW

3.290Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatie Ariston Cares S 24 kWCentralele termice murale in condensatie din gama Cares S de la Ariston reprezinta o solutie eficienta atat pentru furnizarea de apa calda menajera, cat si pentru incalzirea spatiilor rezidentiale. Cazanul Cares se distinge prin consumul redus fata de centralel..

Centrală termică în condensație Viessmann Vitodens 050-W tip B0KA pentru încălzire și ACM 19kW

4.089Lei
Centralele termice in condensatie de la Viessmann sunt echipamente extrem de eficiente in materie de incalzire a spatiilor rezidentiale si de furnizare de apa calda menajera, reprezentand o solutie potrivita atat pentru constructiile noi, cat si pentru proiectele de modernizare a sistemelor de incalzire existente.Moder..

Centrală termică în condensație Vaillant Ecotec Pure VUW 236/7-2 pentru încălzire și ACM 20.2 kW

4.090Lei
Centrala termica in condensatieVaillant Ecotec Pure VUW 236/7-2 pentru încălzire și ACM 20.2 kWCentrala termica in condensatie Vaillant Ecotec Pure ofera o solutie moderna de incalzire si apa calda menajera: calitate inalta, tehnologie de ultima generatie si design modern.Ecotec PureToate functiile importante sunt puse la dispozitie de central..

Centrală termică în condensație Ariston Cares S 30 kW

4.249Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatie Ariston Cares S 30 kWCentralele termice murale in condensatie din gama Cares S de la Ariston reprezinta o solutie eficienta atat pentru furnizarea de apa calda menajera, cat si pentru incalzirea spatiilor rezidentiale. Cazanul Cares se distinge prin consumul redus fata de centralel..

Centrală termică în condensație Viessmann Vitodens 050-W tip B0KA pentru încălzire și ACM 25kW

4.249Lei
Centralele termice in condensatie de la Viessmann sunt echipamente extrem de eficiente in materie de incalzire a spatiilor rezidentiale si de furnizare de apa calda menajera, reprezentand o solutie potrivita atat pentru constructiile noi, cat si pentru proiectele de modernizare a sistemelor de incalzire existente.Moder..

Centrală termică în condensație Ariston Genus One System pentru încălzire 24 kW

4.330Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatieAriston Genus One System pentru incalzire 24 kWNoua serie de centrale termice murale in condensare Genus One System de la Ariston reprezinta o solutie eficienta pentru incalzirea spatiilor rezidentiale si comerciale. Cu un design modern si compact de ul..

Centrală termică în condensație Ariston Genus One+ WIFI 24 kW

4.449Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatieAriston Genus ONE+ WIFI pentru preparare ACM si incalzire 24 kWBeneficiind de tehnologia in condensare a seriei ONE, dotata cu noi functii avansate, noua gama de centrale termice murale Ariston se distinge printr-un plus de performanta, durabilitate si eficienta.Noua gama poate functiona..

Centrală termică în condensație Ariston Clas One+ WIFI 24 kW

4.530Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatieAriston Clas ONE+ WIFI pentru preparare ACM si incalzire 24 kWBeneficiind de tehnologia in condensare a seriei ONE, dotata cu noi functii avansate, noua gama de centrale termice murale Ariston se distinge printr-un plus de performanta, durabilitate si eficienta.Datorita compatibilitatii ..

Centrală termică în condensație Vaillant Ecotec Pure VUW 286/7-2 pentru încălzire și ACM 28 kW

4.730Lei
Centrala termica in condensatieVaillant Ecotec Pure VUW 286/7-2 pentru incalzire si ACM 28 kWCentrala termica in condensatie Vaillant Ecotec Pure ofera o solutie moderna de incalzire si apa calda menajera: calitate inalta, tehnologie de ultima generatie si design modern.Ecotec PureToate functiile importante sunt puse la dispozitie de cent..

Centrală termică în condensație Ariston Genus One System pentru încălzire 30 kW

4.749Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatieAriston Genus One System pentru incalzire 30 kWNoua serie de centrale termice murale in condensare Genus One System de la Ariston reprezinta o solutie eficienta pentru incalzirea spatiilor rezidentiale si comerciale. Cu un design modern si compact de ul..

Centrală termică în condensație Ariston Genus One Net 24 kW

4.790Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatie 24 kWAriston Genus One Net 24 kWNoua serie de centrale termice murale in condensare Genus One Net de la Ariston reprezinta o solutie eficienta atat pentru furnizarea de apa calda menajera, cat si pentru incalzirea spatiilor rezidentiale si comerciale.&..

Centrală termică în condensație Daikin D2CND024A1A pentru preparare ACM și încălzire 24 kW

4.830Lei
Centrala termica in condensatie Daikin D2CND024A1A pentru preparare ACM si incalzire 24 kW Confort sporit si control inteligentCentrala termica Daikin D2CND024A1A imbina tehnologia moderna de condensare si controlul inteligent pentru a asigura incalzire si apa calda menajera in conditii de eficienta si fiabilitate. Instalar..

Centrală termică în condensație Daikin D2CND028A1A pentru preparare ACM și încălzire 28 kW

4.949Lei
Centrala termica in condensatie Daikin D2CND028A1A pentru preparare ACM si incalzire 28 kW Confort sporit si control inteligentCentrala termica Daikin D2CND028A1A imbina tehnologia moderna de condensare si controlul inteligent pentru a asigura incalzire si apa calda menajera in conditii de eficienta si fiabilitate. Instalar..

Centrală termică în condensație Ariston Clas One pentru preparare ACM și încălzire 30 kW

4.990Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatie 30kWAriston Clas One pentru preparare ACM si incalzire 30 kWNoua serie de centrale termice murale in condensare Clas One de la Ariston reprezinta o solutie eficienta atat pentru furnizarea de apa calda menajera, cat si pentru incalzirea spatiilor rezidentia..

Centrală termică în condensație Ariston Clas One System pentru încălzire 24 kW

4.990Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatie 24kWAriston Clas One System pentru incalzire 24 kWNoua serie de centrale termice murale in condensare Clas One System de la Ariston, reprezinta o solutie eficienta pentru incalzirea spatiilor rezidentiale si comerciale. Cu un design modern si compact de ultima generatie centrala&nb..

Centrală termică în condensație Ariston Clas One System pentru încălzire 35 kW

5.130Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatie 35kWAriston Clas One System pentru incalzire 35 kWNoua serie de centrale termice murale in condensare Clas One System de la Ariston, reprezinta o solutie eficienta pentru incalzirea spatiilor rezidentiale si comerciale. Cu un design modern si compact de ultima generatie centra..

Centrală termică în condensație Viessmann Vitodens 100-W S1 tip B1HF pentru încălzire 25kW

5.230Lei
Centrala termica in condensatieViessmann Vitodens 100-W S1 tip B1HF pentru incalzire 25kWCentralele termice in condensatie cu afisaj electronic pe 7 segmente de la Viessmann sunt echipamente extrem de eficiente in materie de incalzire a spatiilor rezidentiale si de furnizare de apa calda menajera (in combinatie cu..

Centrală termică în condensație Ariston Genus One System pentru încălzire 35 kW

5.260Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatieAriston Genus One System pentru incalzire 35 kWNoua serie de centrale termice murale in condensare Genus One System de la Ariston reprezinta o solutie eficienta pentru incalzirea spatiilor rezidentiale si comerciale. Cu un design modern si compact de ultima ..

Centrală termică în condensație Viessmann Vitodens 100-W S1 tip B1KF pentru încălzire și ACM 25kW

5.449Lei
Centrala termica in condensatieViessmann Vitodens 100-W S1 tip B1KF pentru incalzire si ACM 25kWCentralele termice in condensatie cu afisaj electronic pe 7 segmente de la Viessmann sunt echipamente extrem de eficiente in materie de incalzire a spatiilor rezidentiale si de furnizare de apa calda menajera, reprezent..

Centrală termică în condensație Ariston Alteas One NET 24 pentru preparare ACM și încălzire 24 kW

5.630Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatieAriston Alteas ONE+ NET pentru preparare ACM si incalzire 24 kWBeneficiind de tehnologia in condensare a seriei ONE, dotata cu noi functii avansate, noua gama de centrale termice murale Ariston se distinge printr-un plus de performanta, durabilitate si eficienta.Noua gama poate functiona..

Centrală termică în condensație Daikin D2CND035A1A pentru preparare ACM și încălzire 35 kW

5.660Lei
Centrala termica in condensatie Daikin D2CND035A1A pentru preparare ACM si incalzire 35 kW Confort sporit si control inteligentCentrala termica Daikin D2CND035A1A imbina tehnologia moderna de condensare si controlul inteligent pentru a asigura incalzire si apa calda menajera in conditii de eficienta si fiabilitate. Instalar..

Centrală termică în condensație Ariston Genus One pentru preparare ACM și încălzire 35 kW

5.690Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatieAriston Genus One pentru preparare ACM si incalzire 35 kWNoua serie de centrale termice murale in condensare Genus One de la Ariston reprezinta o solutie eficienta atat pentru furnizarea de apa calda menajera, cat si pentru incalzirea spatiilor rezidentiale si co..

Centrală termică în condensație Ariston Genus One+ WIFI 35 kW

5.690Lei
Descriere produsCentrala termica in condensatieAriston Genus ONE+ WIFI pentru preparare ACM si incalzire 35 kWBeneficiind de tehnologia in condensare a seriei ONE, dotata cu noi functii avansate, noua gama de centrale termice murale Ariston se distinge printr-un plus de performanta, durabilitate si eficienta.Noua gama poate functiona..

Centrală termică în condensație Vaillant Ecotec Plus VU 25CS/1-5 pentru încălzire 25 kW

5.990Lei
Centrala termica in condensatieVaillant Ecotec Plus VU 25CS/1-5 pentru incalzire 25 kWCentrala termica in condensatie Vaillant Ecotec Plus ofera cele mai noi tehnologii, unice in clasa sa. Datorita noii functii inteligente IoniDetect, aparatul poate gestiona singur tipul de gaz si calitatea fluctuanta a acestuia. ..

Centrală termică în condensație Viessmann Vitodens 100-W S1 tip B1HF pentru încălzire 32kW

6.299Lei
Centrala termica in condensatieViessmann Vitodens 100-W S1 tip B1HF pentru incalzire 32kWCentralele termice in condensatie cu afisaj electronic pe 7 segmente de la Viessmann sunt echipamente extrem de eficiente in materie de incalzire a spatiilor rezidentiale si de furnizare de apa calda menajera (in combinatie cu..

Centrală termică în condensație Vaillant Ecotec Plus VU 30CS/1-5 pentru încălzire 33 kW

6.429Lei
Centrala termica in condensatieVaillant Ecotec Ecotec Plus VU 30CS/1-5 pentru incalzire 33 kWCentrala termica in condensatie Vaillant Ecotec Plus ofera cele mai noi tehnologii, unice in clasa sa. Datorita noii functii inteligente IoniDetect, aparatul poate gestiona singur tipul de gaz si calitatea fluctu..
Afişare 1 - 28 din 132 (5 pagini)
Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept