Aparat de aer condiționat optimizat pentru încălzire Daikin Perfera Bluevolution FVXM25A-RXTP25N8 Inverter 9000 BTU

Aparat de aer condiționat optimizat pentru încălzire Daikin Perfera Bluevolution FVXM25A-RXTP25N8 Inverter 9000 BTU

7.299Lei
Brand: DAIKIN
Cod produs: FVXM25A-RXTP25N8
Stoc: La comandă
Garanție 36 luni
StandByMe
Extrabeneficii și Garanție

Plătește în 3 rate prin

Viewed 1506 times

Produse Asociate

Aparat de aer conditionat tip consola optimizat pentru incalzire
Daikin Bluevolution FVXM25A-RXTP25N8 Inverter 9000 BTU

Daikin Bluevolution

 

DE CE SA ALEGI Perfera FVXM-A + RXTP-N8?Aparat de aer conditionat tip consola Daikin Bluevolution FVXM-A - unitatea interna 

Incalzire optimizata si racire intr-un singur echipament
Produsele din aceasta gama se disting atat prin capacitatea de a racori eficient in sezonul cald, cat mai ales prin capacitatea amplificata de a incalzi spatiile interioare, gratie unitatii externe RXTP-N8, special dezvoltata pentru regiuni cu conditii climatice extreme.

Aer curat si sanatos
Particulele de praf, bacteriile, virusurile, polenul si alti alergeni vor fi neutralizati datorita implementarii tehnologiei "Flash Streamer" si filtrului fotocatalitic din apatit de titan pentru dezodorizare.


Costuri reduse si eficienta ridicata
Poti personaliza cu usurinta parametrii de climatizare doriti, la un consum redus de electricitate, gratie tehnologiei Inverter care foloseste surse regenerabile de energie.

 

TEHNOLOGIE DE TOP PENTRU CONFORTUL TAU

Dezvoltarea gamei de pardoseala Perfera FVXM-A + RXTP-N8 a fost concentrata pe functii avansate de incalzire, pentru a furniza cea mai confortabila experienta pentru tine, chiar si in cele mai reci perioade ale anului.
Te poti bucura de beneficiile tehnologiei avansate de la Daikin daca accesezi cele 3 functii special create pentru personalizarea climatului interior:

Aparat de aer conditionat tip consola Daikin Bluevolution FVXM-A+RXM-R - telecomanda

Daikin - Incalzire accelerata (Heat Boost)

Modul "Heat Boost" (Incalzire accelerata)
Aceasta este o functie noua a unitatilor externe RXM-R, destinata sa ofere o incalzire mai rapida decat unitatile din generatiile anterioare, deoarece temperatura setata va fi atinsa cu 14% mai repede (doar sistemele mono-split).

Daikin - Incalzirea pardoselii (Floor warming)

Modul "Floor warming" (Incalzirea pardoselii)
Picioarele tale se vor incalzi rapid prin simpla apasare a butonului dedicat de pe telecomanda. Incalzirea prin convectie a aparatului este optimizata, astfel incat aerul cald este distribuit pe la baza unitatii, raspandindu-se apoi uniform in toata incaperea.

Daikin - Incalzire suplimentara (Heat Plus)

Modul "Heat Plus" (Incalzire suplimentara)
Apasa pe butonul "Heat +" si te vei bucura de 30 de minute de incalzire confortabila prin simularea caldurii radiante.

 

Aparat de aer conditionat tip consola Daikin Bluevolution FVXM-A+RXM-R - ambient interior 

ELEGANTA, SILENTIOASA SI PERFORMANTA

Aparat de aer conditionat tip consola Daikin Bluevolution FVXM-A - design

 
Compacta si eleganta - Dimensiunile discrete ale unitatii interne Perfera FVXM-A o recomanda pentru integrare armonioasa in orice ambient interior. Designul modern, cu linii fluide, dar ferme, orientate in plan orizontal, inspira senzatia de stabilitate si confort vizual.

Doua cai de refulare a aerului - aparatul este prevazut cu doua zone de emisie a aerului - atat prin fanta aflata in partea superioara, cat si prin partea sa inferioara. Poti beneficia, alternativ, de aceste fluxuri de aer gratie unui comutator aflat in partea superioara a unitatii. 

Silentiozitate - Daikin Perfera FVXM-A este o prezenta discreta, gratie functionarii sale silentioase, cu niveluri ale zgomotului de 20 dBA pe treapta minima a ventilatorului.

Indicatorul luminos Daikin Eye - in partea superioara a unitatii este plasat un indicator luminos care poate fi activat sau oprit. De asemenea, intensitatea luminoasa poate fi reglata dupa dorinta utilizatorului. 

 

CONTROL INTELIGENT DE ORIUNDE TE AFLI

Control online prin Amazon Alexa sau Google Assistant


Daikin Residential ControllerUnitatea FVXM-A poate fi controlata in premiera cu ajutorul aplicatiei Daikin Residential Controller, disponibila pentru produsele de incalzire nou instalate din generatia a treia, incepand cu luna februarie 2020. 
Aceasta iti va da posibilitatea sa monitorizezi permanent, de pe tableta sau smartphone, din orice locatie, parametrii de climatizare prin intermediul internetului (WiFi) sau al unei retele locale (WLAN). Astfel:
  -  vei putea modifica setarile termostatului
  -  vei putea programa temperatura pe intervale orare
  -  vei putea revizui oricand consumul de energie

Descarca gratuit aplicatia Daikin Residential Controller din Google Play, accesand linkul urmator:

Daikin Residential Controller - Get it on Google Play

NOU! COMANDA VOCALA - poti controla echipamentul prin comanda vocala cu ajutorul aplicatiilor Amazon Alexa sau Google Assistant, pe care le poti descarca de pe App Store sau Google Play.

  

INCALZIRE EFICIENTA SI IMPACT REDUS ASUPRA MEDIULUI
Clasa A++ - eficienta energeticaAparat de aer conditionat tip consola optimizat pentru incalzire Daikin Bluevolution FVXM-A+RXTP-N8 - unitatea externa 

Daikin - Functionare garantata pana la -25°C

Functionare garantata pana la -25°C
Unitatea externa RXTP-N8 a fost special creata pentru a rezista la cele mai vitrege conditii climaterice.

Ciclul de degivrare s-a imbunatatit gratie includerii bateriei cu prindere libera a unitatii exterioare, ceea ce elimina acumularea de gheata si determina costuri de functionare mai mici.

Aceasta unitate face parte din gama Bluevolution, caracterizata de folosirea agentului frigorific R-32, care reduce cu 68% impactul asupra incalzirii globale (GWP) si imbunatateste performanta energetica a aparatului.

Aparatul este incadrat la clasa energetica A++ in regim de racire, respectiv A++ in regim de incalzire. Rata eficientei sezoniere in regim de racire (SEER) ajunge la 6.50, iar coeficientul sezonier de performanta in regim de incalzire (SCOP) este de 4.70.

 

AER PURIFICAT PENTRU SANATATEA TA 

Daikin - Tehnologia "Flash Streamer"

Tehnologia "Flash Streamer"
Aceasta tehnologie se bazeaza pe emisia de electroni de mare viteza care declanseaza reactii chimice cu particulele din aer, indepartand mirosurile neplacute si anihiland virusurile, mucegaiul, praful, bacteriile, polenul si alti alergeni.

Daikin - Filtru fotocatalitic din apatit de titan pentru dezodorizare

Filtru fotocatalitic din apatit de titan pentru dezodorizare
Acest filtru este un excelent aparator impotriva substantelor chimice daunatoare, particulelor de praf, bacteriilor, virusurilor si alergenilor, eliminand in acelasi timp mirosurile neplacute provocate de tutun, animalele de companie etc.
   
PRINCIPIU DE FUNCTIONARE:
    1.  Prin expunerea la lumina ultravioleta, dioxidul de titan elibereaza electroni liberi;
    2.  Electronii interactioneaza cu moleculele de apa din aer, descompunandu-i in radicali (ioni) de hidroxil ce au o actiune intensa si de scurta durata;
    3.  Radicalii de hidroxil ataca moleculele poluantilor majori prin separarea legaturlor chimice ale acestora, transformandu-i in substante inofensive precum dioxidul de carbon si apa. 

Daikin - filtru fotocatalitic din apatit de titan pentru dezodorizare 

  

 

Daikin Residential Controller

Daikin Residential Controller
Prin intermediul Daikin Residential Controller poti controla permanent parametrii de climatizare de pe smartphone sau tableta, de oriunde te-ai afla, iar cu ajutorul aplicatiilor Amazon Alexa sau Google Assistant poti accesa functiile aparatului prin comanda vocala.

Daikin - Modul Economic

Modul "Economic"
Reduce consumul de energie electrica, astfel incat sa poata fi utilizate eficient alte aparate mari consumatoare de energie.

Daikin - Economie de energie in modul standby

Economie de energie in modul standby
Consumul de curent este redus cu aproximativ 80% in modul standby.

Daikin - Modul Noapte

Modul "Noapte"
Economiseste energie prin prevenirea supraracirii sau supraincalzirii in timpul noptii.

Daikin - Numai ventilatorul

Modul "Numai ventilatorul"
Unitatea poate fi setata sa functioneze ca un ventilator care emite curenti de aer fara efect de incalzire sau de racire.

Daikin - Prevenirea curentului

Prevenirea curentului
Pentru prevenirea curentilor deranjanti, in momentul in care incepe incalzirea sau cand termostatul este oprit, aerul este directionat in plan orizontal, iar viteza ventilatorului este micsorata. Dupa incalzire, refularea aerului si viteza ventilatorului revin la setarile stabilite.

Daikin - Modul Putere

Modul "Putere"
Aparatul poate fi setat sa functioneze la capacitate maxima, iar in cazul in care utilizatorul uita sa decupleze aceasta functie, unitatea va reveni automat la regimul de functionare normala, prevenind consumul excesiv de energie.

Daikin - Comutarea automata racire-incalzire

Comutarea automata racire-incalzire
Unitatea intra automat in modul racire sau incalzire pentru a ajunge la temperatura setata de utilizator.

Daikin - Functionare silentioasa a unitatii interne

Functionare silentioasa a unitatii interne
Tasta "Silent" a telecomenzii reduce cu 3 dB nivelul zgomotului emis de unitatea interna.

Daikin - Functionare silentioasa a unitatii externe

Functionare silentioasa a unitatii externe
Tasta "Silent" a telecomenzii reduce cu 3 dB nivelul zgomotului emis de unitatea externa, asigurand un mediu silentios pentru vecinatati.

Daikin - Balere verticala automata

Baleiere verticala automata
Ofera posibilitatea de a seta deplasarea verticala automata a fluxului de aer, avand drept efect distributia uniforma a aerului si a temperaturii.

Daikin - Selectarea automata a vitezei ventilatorului&am</div>

							

							
            <div class=

CARACTERISTICI GENERALE
Producător Daikin
Tip produs Rezidential
CARACTERISTICI
Capacitate generală 9000 BTU
Capacitate răcire 10236 (2388 - 15354) BTU
Capacitate încălzire 10918 (2729 - 22860) BTU
Capacitate de răcire 3.0 (0.7 - 4.5) kW
Capacitate de încălzire 3.2 (0.8 - 6.7) kW
EER 4.10
SEER 7.60
COP 5.34
SCOP 5.12
Clasă energetică răcire A++
Clasă energetică încălzire A+++
Consum anual energie electrică răcire 138 kW/h
Consum anual energie electrică încălzire 744kW/h
Alimentare Monofazat
Tensiune alimentare 230 V AC
UNITATEA INTERNĂ
Cod unitate internă FVXM25A
Tip unitate Split de perete
Funcții Autodiagnoza, Detectarea prezentei, Dezumidificare, Incalzire, Purificare, Racire, Ventilatie
Culoare Alb
Telecomandă Da
Filtru Anti-alergeni, Anti-bacterian, Anti-praf, Deodorizant
Debit de aer răcire 4.1 / 4.9 / 7.0 / 8.7 m³/min
Debit de aer încălzire 4.1 / 5.6 / 7.2 / 9.2 m³/min
Nivel de zgomot răcire 21 / 25 / 45 dB
Nivel de zgomot încălzire 19 / 22 / 45 dB
Putere sonoră răcire 60 dB
Putere sonoră încălzire 61 dB
Suprafața de montare Perete
Lungime unitate internă 811 mm
Lățime unitate internă 272 mm
Înălțime unitate internă 294 mm
Greutate 10 Kg
UNITATEA EXTERNĂ
Cod unitate externă -RXTP25N8
Tip compresor Inverter
Tehnologie compresor Rotary
Agent frigorific R-32
Lungime maximă țevi 20 m
Diferența de nivel maximă 15 m
Nivel de zgomot 48 dB
Lungime unitate externă 763 mm
Lățime unitate externă 312 mm
Înălțime unitate externă 551 mm
Greutate 38 Kg
ALTE CARACTERISTICI
Control Wi-Fi Optional
Suprafață acoperită 20-25 m²
Temperatura exterioară minimă funcționare pe răcire -10°C
Temperatura exterioară maximă funcționare pe răcire +46°C
Temperatura exterioară minimă funcționare pe încălzire -25°C
Temperatura exterioară maximă funcționare pe încălzire +18°C
Țeavă conexiune lichid 6.35 mm (1/4")
Țeavă conexiune gaz 9.52 mm (3/8")
Țeavă de conexiune condens 18 mm
Kit montaj inclus Nu
GARANȚIE
Garanție 36 luni
Garanție compresor 36 luni

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse Asociate