Politica de Retur a Produselor

La ARTBuilding.ro, ne angajăm să oferim clienților noștri produse de înaltă calitate și un serviciu excepțional. Înțelegem că, uneori, un produs poate să nu îndeplinească așteptările dumneavoastră, iar în aceste situații, suntem aici să vă sprijinim. Vă rugăm să citiți cu atenție politica noastră de retur pentru a vă asigura că procesul de returnare a produselor este cât mai simplu și clar posibil.Condiții de Eligibilitate pentru Retur:

  • Starea Produsului: Produsul trebuie să nu fi fost folosit, montat sau deteriorat. Este esențial ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat.
  • Ambalajul Original: Pentru a fi eligibil pentru retur, produsul trebuie să fie returnat în ambalajul său original, nedeteriorat. Acest lucru este crucial pentru a asigura protecția produsului pe parcursul transportului.
  • Accesorii și Documentație: Toate accesoriile și documentațiile care au însoțit produsul inițial trebuie să fie incluse în pachetul de retur. Absența oricărui component poate duce la respingerea cererii de retur.
  • Etichete Intacte: Etichetele echipamentului trebuie să fie intacte. Dacă ai achiziționat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul dintre acestea a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
  • Intervenții Neautorizate: Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate sau care prezintă urme de uzură excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, sau șocuri mecanice/electrice.


Motiv de Anulare a Cererii de Retur:

  • Dacă te-ai răzgândit și nu mai dorești returnarea produsului.
  • Dacă curierul a încercat preluarea produsului de trei ori, dar nu a reușit să ia legătură cu tine.


Metoda de Retur:

Returul produselor se va realiza exclusiv prin intermediul serviciilor de curierat. Nu acceptăm predări personale sau alte metode de returnare a produselor.Procedura de Retur:

  1. Înregistrarea Cererii: Înregistrează cererea de retur în maxim 14 zile de la momentul livrării/ridicării produselor.
  2. Verificare și Confirmare: După primirea notificării dumneavoastră, vom furniza instrucțiuni detaliate privind procesul de retur și confirmarea eligibilității produsului pentru retur.
  3. Expedierea Produsului: Ambalați cu atenție produsul conform instrucțiunilor primite și trimiteți-l la adresa indicată prin intermediul curierului recomandat.


Rambursare:

După primirea și inspectarea produsului returnat, vom procesa cererea de rambursare. Dacă produsul îndeplinește toate criteriile noastre de retur, suma plătită va fi rambursată prin metoda inițială de plată în termen de maxim 14 zile, în contul IBAN specificat de tine în cererea de retur.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare. Pentru întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați la comercial@artbuilding.ro.