Telecomandă HOVAL TopTronic® E pentru recuperator de caldură

Telecomandă HOVAL TopTronic® E pentru recuperator de caldură

2.130Lei
Brand: HOVAL
Cod produs: 6037072
Stoc: Livrare stoc furnizor
Garanție 36 luni

Plătește în 3 rate prin

Viewed 966 times
Etichete: 6037072

Simplitatea este posibila doar daca stapaniti complexitatea

Cand am inceput proiectarea automatizarii TopTronic ne-au interesat preocuparile clientilor nostri. Raspunsul lor a fost: complexitatea. Ca urmare ne-am simtit provocati sa dezvoltam o unitate de control al sistemului complet noua. Rezultatul este o capodopera a ingineriei – atat de complex in interior, dar in acelasi timp atat de simplu de utilizat.

Suntem de parere ca va schimba pentru totdeauna modul de functionare al cazanelor, pompelor de caldura, boilerelor si panourilor solare si le va uni intr-un sistem perfect. 

TopTronicE automatizare

Universal

Incorporat in cea mai noua generatie de cazane, pompe de caldura si  boilere, revolutionara unitate de control a sistemului se remarca prin simplitate, modularitate, conectivitate si reprezinta o noua experienta pentru utilizatori. Coordoneaza cu usurinta sisteme bazate pe unul sau mai multe surse de energie, cu incalzire sau racire, cu unitati singular sau in cascada cu pana la opt unitati. Fara alte complicatii generate de unitati de control diferite pentru aplicatii diferite si configurari de sistem. 

2-easy-start-up.jpg

Usor de pus in functiune

Functia de pornire Start-up Assistant va va incanta. Aceasta functionalitate va va ghida pas cu pas in timpul punerii in functiune intregului sistem, utilizand texte usor de inteles. Va va avertiza de asemenea asupra eventualelor probleme. Simplitate doar printr-o atingere. 

3-monitoring.jpg

Monitorizare

Uimitoarea lume a internetul se extinde acum si asupra sistemelor de incalzire, racire si ventilatie. Cu unitatea de control TopTronic® E conectata la internet veti oferi servicii de calitate clientilor dvs mult mai bine decat inainte – monitorizand si optimizand oricare din sistemele dvs. Chiar din fata calculatorului. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun