Căutare - Ariston

Vizualizare coloane:

Boiler Ariston BDR 100

1.640Lei
Descriere produsBoiler Ariston BDR 100Incalzitoare de apa indirecteO gama completa, economii substantiale, un echipament usor de utilizat si extrem de simplu de instalat: toate acestea fac ca Ariston sa fie alegerea ideala.Incalzitor de apa indirect cu acumulare de tip "tanc in tanc" si instalare multi-pozitie      &nb..

Boiler Ariston BDR 120

1.820Lei
Descriere produsBoiler Ariston BDR 120Incalzitoare de apa indirecteO gama completa, economii substantiale, un echipament usor de utilizat si extrem de simplu de instalat: toate acestea fac ca Ariston sa fie alegerea ideala.Incalzitor de apa indirect cu acumulare de tip "tanc in tanc" si instalare multi-pozitie      &nb..

Boiler Ariston BDR 150

1.930Lei
Descriere produsBoiler Ariston BDR 150Incalzitoare de apa indirecteO gama completa, economii substantiale, un echipament usor de utilizat si extrem de simplu de instalat: toate acestea fac ca Ariston sa fie alegerea ideala.Incalzitor de apa indirect cu acumulare de tip "tanc in tanc" si instalare multi-pozitie      &nb..

Boiler Ariston BDR 200

2.090Lei
Descriere produsBoiler Ariston BDR 200Incalzitoare de apa indirecteO gama completa, economii substantiale, un echipament usor de utilizat si extrem de simplu de instalat: toate acestea fac ca Ariston sa fie alegerea ideala.Incalzitor de apa indirect cu acumulare de tip "tanc in tanc" si instalare multi-pozitie      &nb..

Boiler Ariston BDR 80

1.540Lei
Descriere produsBoiler Ariston BDR 80Incalzitoare de apa indirecteO gama completa, economii substantiale, un echipament usor de utilizat si extrem de simplu de instalat: toate acestea fac ca Ariston sa fie alegerea ideala.Incalzitor de apa indirect cu acumulare de tip "tanc in tanc" si instalare multi-pozitie      &nbs..

Boiler cu serpentina Ariston BCH 200

2.230Lei
Descriere produsIncalzitoare de apa indirecteO gama completa, economii substantiale, un echipament usor de utilizat si extrem de simplu de instalat (fie cu montare pe pardoseala, fie pe perete): toate acestea fac ca Ariston sa fie alegerea ideala.Montajul produsului se face prin achizitionareaseparata a unui suport de pardoseala sau de perete,..

Boiler electric Ariston Andris Lux 10 EU-10 litri

430Lei
Descriere produsBoiler electric Ariston Andris Lux 10 EUCARACTERISTICI:Estetica elegantaUtilizare usoara datorita controlului frontalRezervor emailat pe baza de titan pentru o durabilitate mai mareElement de incalzire emailat impotriva coroziunii ( optional la cerere) 1. Buton de reglare permite setarea in functie de confortul utilizatorului.&..

Boiler electric Ariston Andris Lux 10U EU-10 litri

430Lei
Descriere produsBoiler electric Ariston Andris Lux 10U EUCARACTERISTICI:Estetica elegantaUtilizare usoara datorita controlului frontalRezervor emailat pe baza de titan pentru o durabilitate mai mareElement de incalzire emailat impotriva coroziunii ( optional la cerere) 1. Buton de reglare permite setarea in functie de confortul utilizatorului...

Boiler electric Ariston Andris Lux 15 EU-15 litri

390Lei
Descriere produsBoiler electric Ariston Andris Lux 15 EUCARACTERISTICI:Estetica elegantaUtilizare usoara datorita controlului frontalRezervor emailat pe baza de titan pentru o durabilitate mai mareElement de incalzire emailat impotriva coroziunii ( optional la cerere) 1. Buton de reglare permite setarea in functie de confortul utilizatorului.&..

Boiler electric Ariston Andris Lux 15U EU-15 litri

490Lei
Descriere produsBoiler electric Ariston Andris Lux 15U EUCARACTERISTICI:Estetica elegantaUtilizare usoara datorita controlului frontalRezervor emailat pe baza de titan pentru o durabilitate mai mareElement de incalzire emailat impotriva coroziunii ( optional la cerere) 1. Buton de reglare permite setarea in functie de confortul utilizatorului...
Livrare în 5 - 7 zile

Boiler electric Ariston Andris Lux 30 EU- 30 litri

430Lei
Descriere produsBoiler electric Ariston Andris Lux 30 EUCARACTERISTICI:Estetica elegantaUtilizare usoara datorita controlului frontalRezervor emailat pe baza de titan pentru o durabilitate mai mareElement de incalzire emailat impotriva coroziunii ( optional la cerere) 1. Buton de reglare permite setarea in functie de confortul utilizatorului.&..

Boiler electric Ariston Andris Lux Eco 10/5 EU-10 litri

490Lei
Descriere produsBoiler electric Ariston Andris Lux Eco 10 EUFunctia ECO EVOFunctia ECO EVO pentru cea mai buna clasa de energie ErPDesign Premium pentru o estetica elegantaUsurinta in utilizare datorita display-ului smartElement de incalzire emailat impotriva coroziunii (optional la cerere) 1. Buton ON / OFF.2. Reglarea temperaturii – permite ..

Boiler electric Ariston Andris Lux Eco 10U EU

590Lei
Descriere produsBoiler electric Ariston Andris Lux Eco 10U EUFunctia ECO EVOFunctia ECO EVO pentru cea mai buna clasa de energie ErPDesign Premium pentru o estetica elegantaUsurinta in utilizare datorita display-ului smartElement de incalzire emailat impotriva coroziunii (optional la cerere) 1. Buton ON / OFF.2. Reglarea temperaturii – permite..

Boiler electric Ariston Andris Lux Eco 15/5 EU-15 litri

490Lei
Descriere produsBoiler electric Ariston Andris Lux Eco 15 EUFunctia ECO EVOFunctia ECO EVO pentru cea mai buna clasa de energie ErPDesign Premium pentru o estetica elegantaUsurinta in utilizare datorita display-ului smartElement de incalzire emailat impotriva coroziunii (optional la cerere) 1. Buton ON / OFF.2. Reglarea temperaturii – permite ..

Boiler electric Ariston Andris Lux Eco 15U EU-15 litri

630Lei
Descriere produsBoiler electric Ariston Andris Lux Eco 15U EUFunctia ECO EVOFunctia ECO EVO pentru cea mai buna clasa de energie ErPDesign Premium pentru o estetica elegantaUsurinta in utilizare datorita display-ului smartElement de incalzire emailat impotriva coroziunii (optional la cerere) 1. Buton ON / OFF.2. Reglarea temperaturii – permite..

Boiler electric Ariston Andris RS 10 EU-10 litri

390Lei
Descriere produsBoiler electric Ariston Andris RS 10 EUModelul Andris RS este un incalzitor de apa compact in conformitate cu noile reglementari ErP.Incalzitoarele de apa Andris sunt actionate de un termostat imersat, care asigura un control extrem de precis al temperaturii apei, mentinand-o la valoarea dorita de dumneavoastra.Este prevaz..

Boiler electric Ariston Andris RS 10U EU-10 litri

330Lei
Descriere produsBoiler electric Ariston Andris RS 10U EUModelul Andris RS este un incalzitor de apa compact in conformitate cu noile reglementari ErP.Incalzitoarele de apa Andris sunt actionate de un termostat imersat, care asigura un control extrem de precis al temperaturii apei, mentinand-o la valoarea dorita de dumneavoastra.Este preva..

Boiler electric Ariston Andris RS 15 EU-15 litri

330Lei
Descriere produsBoiler electric Ariston Andris RS 15 EUModelul Andris RS este un incalzitor de apa compact in conformitate cu noile reglementari ErP.Incalzitoarele de apa Andris sunt actionate de un termostat imersat, care asigura un control extrem de precis al temperaturii apei, mentinand-o la valoarea dorita de dumneavoastra.Este prevaz..

Boiler electric Ariston Andris RS 15U EU-15 litri

390Lei
Descriere produsBoiler electric Ariston Andris RS 15U EUModelul Andris RS este un incalzitor de apa compact in conformitate cu noile reglementari ErP.Incalzitoarele de apa Andris sunt actionate de un termostat imersat, care asigura un control extrem de precis al temperaturii apei, mentinand-o la valoarea dorita de dumneavoastra.Este preva..

Boiler electric Ariston Andris RS 30 EU-30 litri

530Lei
Descriere produsBoiler electric Ariston Andris RS 30 EUModelul Andris RS este un incalzitor de apa compact in conformitate cu noile reglementari ErP.Incalzitoarele de apa Andris sunt actionate de un termostat imersat, care asigura un control extrem de precis al temperaturii apei, mentinand-o la valoarea dorita de dumneavoastra.Este prevaz..

Boiler electric Ariston Lydos Eco 100 V 1.8K

990Lei
Descriere produsBoiler electricAriston Lydos Eco 100 V 1.8KlBoilerul electric Lydos Eco face parte din noua generatie de echipamente electrice de la Ariston care combina tehnologia moderna si durabilitatea cu un design unic. Incalzitorul electric de apa cu instalare pe perete Ariston LYDOS ECO 100 V 1.8Kl se distinge prin econom..

Boiler electric Ariston Lydos Eco 50 V 1.8K

810Lei
Descriere produsBoiler electricAriston Lydos Eco 50 V 1.8KlBoilerul electric Lydos Eco face parte din noua generatie de echipamente electrice de la Ariston care combina tehnologia moderna si durabilitatea cu un design unic. Incalzitorul electric de apa cu instalare pe perete Ariston LYDOS ECO 50 V 1.8Kl se distinge prin economie si c..

Boiler electric Ariston Lydos Eco 80 V 1.8K

900Lei
Descriere produsBoiler electricAriston Lydos Eco 80 V 1.8KlBoilerul electric Lydos Eco face parte din noua generatie de echipamente electrice de la Ariston care combina tehnologia moderna si durabilitatea cu un design unic. Incalzitorul electric de apa cu instalare pe perete Ariston LYDOS ECO 80 V 1.8Kl se distinge prin economie si c..

Boiler electric Ariston Lydos Plus 100 V 1.8 K

910Lei
Descriere produsBoiler electric Ariston Lydos Plus 100 V 1.8 KDescoperă dușurile lungi, performanța de lungă durată și confortul maxim. O data pe luna temperatura apei creste la 65 de grade pentru a asigura igiena necesara si eliminarea bacteriilor. In cazul unei erori, pe afisajul boilerului este idicat un cod de eroare pentru identificare mai uso..

Boiler electric Ariston Lydos Plus 50 V 1.8 K

930Lei
Descriere produsBoiler electric Ariston Lydos Plus 50 V 1.8 KDescoperă dușurile lungi, performanța de lungă durată și confortul maxim. O data pe luna temperatura apei creste la 65 de grade pentru a asigura igiena necesara si eliminarea bacteriilor. In cazul unei erori, pe afisajul boilerului este idicat un cod de eroare pentru identificare mai usoa..
Livrare în 5 - 7 zile

Boiler electric Ariston Lydos Plus 80 V 1.8 K

830Lei
Descriere produsBoiler electric Ariston Lydos Plus 80 V 1.8 KDescoperă dușurile lungi, performanța de lungă durată și confortul maxim. O data pe luna temperatura apei creste la 65 de grade pentru a asigura igiena necesara si eliminarea bacteriilor. In cazul unei erori, pe afisajul boilerului este idicat un cod de eroare pentru identificare mai usoa..

Boiler electric Ariston Lydos R 100 V 1.8 K EU

630Lei
Descriere produsBoiler electric Ariston Lydos R 100 V 1.8 K EUDescoperă dușurile lungi, performanța de lungă durată și confortul maxim.Proiectat de Umberto Palermo și fabricat în Italia din materiale de înalta calitate, Ariston Lydos R este gata să furnizeze mai multă apă caldă decât încălzitoarele standard de apă cu același volum, întotdeauna efic..

Boiler electric Ariston Lydos R 50 V 1.8 K EU

530Lei
Descriere produsBoiler electric Ariston Lydos R 50 V 1.8 K EUDescoperă dușurile lungi, performanța de lungă durată și confortul maxim.Proiectat de Umberto Palermo și fabricat în Italia din materiale de înalta calitate, Ariston Lydos R este gata să furnizeze mai multă apă caldă decât încălzitoarele standard de apă cu același volum, întotdeauna efici..
Afişare 1 - 28 din 74 (3 pagini)
Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept