Accesorii și Servicii

Partener Home Comfort Expert Daikin asigurăm servicii montaj la standardale dorite, servicii mentenanță cu personal calificat. Asigurăm montaj aer conditionat Daikin, Mitsubishi Electric, Toshiba, Carrier. Accesorii aer condiționat.
Vizualizare coloane:

Interfata control Wifi Mitsubishi MAC-587IF-E

319Lei
Descriere produsInterfata control Wifi Mitsubishi MAC-587IF-EInterfata Wifi de la Mitsubishi Electric este proiectata pentru comunicarea cu serviciul Wi-Fi MELCloud de la Mitsubishi Electric.Cerinte de conectivitateAceasta permite conectarea unitatilor interne cu expansiune directa (cu exceptia MSZ-HJ, PEA-RP400/500 si PCA-HA) prin serviciul M..

Montaj standard pentru aparate aer conditionat clasa 7000 - 12000 BTU fara kit de instalare (preinstalat de catre client/dezvoltator)

730Lei
Montaj standardAparate aer conditionat  clasa 7000 - 12000 BTUPretul afisat pentru servicii se referă strict pentru comenzile a căror executie se va face de către ARTBuilding Property Management sau subcontractoarii acesteia, in Bucuresti.Materiale incluse in montajul standard fara kit de instalare, preinstalat de catre client/dezvoltator..

Filtru Plasma-Quad-Connect Mitsubishi Electric MAC-100FT-E

760Lei
Plasma Quad Connect Acest accesoriu opțional pentru majoritatea sistemelor Mitsubishi Electric pentru perete înalt și conducte, având tehnologie de înaltă performanță cu plasmă în două etape. Acest sistem avansat de filtrare funcționează pentru a îndepărta mirosurile, praful, mucegaiul și alți alergeni obișnuiți de uz casnic, făcându-l un plus ide..

Telecomandă Mitsubishi Electric PAR 41-MAA

830Lei
Telecomanda cu fir Deluxe Mitsubishi Electric PAR-41MAATelecomanda Deluxe Mitsubishi Electric PAR-41MAA- Sistemele noastre de aer conditionat sunt sustinute de o multitudine de telecomenzi, fiecare tip de controler de la distanta, fiind in acelas timp capabil sa sustina functiile de control generale si de monitorizare pentru un grup de unitati inte..

Montaj standard aparat aer conditionat cu kit de instalare, clasa 7000 - 12000 BTU

860Lei
Montaj standardAparate aer conditionat clasa 7000 - 12000 BTUPretul afisat pentru servicii se referă strict pentru comenzile a căror executie se va face de către ARTBuilding Property Management sau subcontractoarii acesteia, in Bucuresti.Materiale incluse in montajul standard al aparatelor• 3 metri de traseu frigorific izolat.• 3 metri de cond..

Montaj standard pentru aparat aer conditionat clasa 15000 - 24000 BTU fara kit de instalare(preinstalat de catre client/dezvoltator)

860Lei
Montaj standardAparat aer conditionat  clasa 15000 - 24000 BTUPretul afisat pentru servicii se referă strict pentru comenzile a căror executie se va face de către ARTBuilding Property Management sau subcontractoarii acesteia, in Bucuresti.Materiale incluse in montajul standard al aparatelor cu kit de instalare preinstalat de catre client/dezvo..

Montaj standard aparat aer conditionat cu kit de instalare clasa 15000 - 24000 BTU

1.030Lei
Montaj standardAparat aer conditionat clasa 15000 - 24000 BTUPretul afisat pentru servicii se referă strict pentru comenzile a căror executie se va face de către ARTBuilding Property Management sau subcontractoarii acesteia, in Bucuresti.Materiale incluse in montajul standard al aparatelor• 3 metri de traseu frigorific izolat.• 3 metri de cond..
Livrare stoc furnizor

Telecomandă cu fir Daikin Madoka BRC1HHDK Black

1.030Lei
Telecomanda cu firDaikin Madoka BRC1HHDK BlackCompatibila cu pompele de caldura Daikin Altherma Control intuitivDaikin Madoka este instrumentul ideal pentru a tine sub control parametrii climatici ai spatiilor interioare, gratie functiiilor avansate, dimensiunilor reduse si butoanelor tactile care o fac usor de manevrat.Design s..

Telecomandă cu fir Daikin Madoka BRC1HHDS Silver

1.030Lei
Telecomanda cu firDaikin Madoka BRC1HHDS SilverCompatibila cu pompele de caldura Daikin Altherma Control intuitivDaikin Madoka este instrumentul ideal pentru a tine sub control parametrii climatici ai spatiilor interioare, gratie functiiilor avansate, dimensiunilor reduse si butoanelor tactile care o fac usor de manevrat.Design ..

Telecomandă cu fir Daikin Madoka BRC1HHDW White

1.030Lei
Telecomanda cu firDaikin Madoka BRC1HHDW WhiteCompatibila cu pompele de caldura Daikin Altherma Control intuitivDaikin Madoka este instrumentul ideal pentru a tine sub control parametrii climatici ai spatiilor interioare, gratie functiiilor avansate, dimensiunilor reduse si butoanelor tactile care o fac usor de manevrat.Design s..

Panou Decorativ Daikin BYCQ140E- ALB

1.533Lei
DescrierePANOUL DECORATIV STANDARD BYCQ140E ALB STANDARD CU IZOLATIE GRI UTILIZAT PENTRU UNITĂȚILE INTERIOARE TIP CASETĂ DAIKIN CU JET CIRCULAR 360°Caracteristicile produsuluiÎmpreună cu caseta cu jet circularPanou decorativ alb standard cu izolație griCOMPATIBILITĂȚI: UNITATI DAKIN DIN SERIILE FCAHG-G, FCAG-A, DAIKIN 360 GRADEDIMENSIUNI: 950X..

Panou Decorativ Daikin BYCQ140B- NEGRU

1.633Lei
DescrierePANOUL DECORATIV STANDARD BYCQ140B NEGRU STANDARD CU IZOLATIE GRI UTILIZAT PENTRU UNITĂȚILE INTERIOARE TIP CASETĂ DAIKIN CU JET CIRCULAR 360°Caracteristicile produsuluiÎmpreună cu caseta cu jet circularPanou decorativ alb standard cu izolație griCOMPATIBILITĂȚI: UNITATI DAKIN DIN SERIILE FCAHG-G, FCAG-A, DAIKIN 360 GRADEDIMENSIUNI: 95..

Panou decorativ Daikin BYCQ140EW- alb

1.733Lei
DescrierePANOUL DECORATIV STANDARD BYCQ140EW ALB (INCLUSIV GRILELE DE AER), UTILIZAT PENTRU UNITĂȚILE INTERIOARE TIP CASETĂ DAIKIN CU JET CIRCULAR 360°Caracteristicile produsuluiÎmpreună cu caseta cu jet circularPanou decorativ complet albCOMPATIBILITĂȚI: UNITĂȚI DAKIN DIN SERIILE FCAHG-G, FCAG-A, DAIKIN 360 GRADEDIMENSIUNI: 950X950X65MMGREUTA..

Panou decorativ Daikin BYCQ140EGF- cu funcție autocurățare

2.833Lei
DescrierePANOUL DECORATIV CU AUTOCURĂȚARE BYCQ140DG9 ALB UTILIZAT PENTRU UNITĂȚILE INTERIOARE TIP CASETĂ DAIKIN CU JET CIRCULAR 360°Caracteristicile produsuluiÎmpreună cu caseta cu jet circularFiltrul unic cu curățare automată furnizează niveluri ridicate de eficiență și confortSita fină este ideală pentru aplicațiile predispuse la praf, precum mag..

Panou Decorativ Daikin BYCQ140EGFB- NEGRU - cu funcție autocurățare

2.933Lei
DescrierePANOUL DECORATIV CU AUTOCURĂȚARE BYCQ140EGFB- NEGRU UTILIZAT PENTRU UNITĂȚILE INTERIOARE TIP CASETĂ DAIKIN CU JET CIRCULAR 360°Caracteristicile produsuluiÎmpreună cu caseta cu jet circularFiltrul unic cu curățare automată furnizează niveluri ridicate de eficiență și confortSita fină este ideală pentru aplicațiile predispuse la praf, precum..
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)