Sisteme Ventilație

                                                                                      AER, PUR și SIMPLU’ 

Vizualizare coloane:

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau EDM-80N

103Lei
DESCRIERE PRODUSVentilator de extractie pentru baieSoler & Palau EDM-80NVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, sunt destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si au un debit de aer maxim de 80 m³/h.Aceste echipamente a..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau DECOR-100 C

109Lei
DESCRIERE PRODUSVentilator de extractie pentru baieSoler & Palau DECOR-100 CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, sunt destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si au un debit de aer maxim de 95 m³/h.Aceste echipamente&nb..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ

149Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 95 m³/h. Aceste echipamente au fost concepute..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Design 3C

169Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Design 3CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h.Aceste echipamente au ..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau DECOR-100 CRZ

189Lei
DESCRIERE PRODUSVentilator de extractie pentru baieSoler & Palau DECOR-100 CRZVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, sunt destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si au un debit de aer maxim de 95 m³/h.Aceste echipamente&..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau EDM-100C

199Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent EDM-100CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 95 m³/h. Aceste echipamente au fost co..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ 12V

199Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ 12VVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 95 m³/h.Produsele se vor conecta la un transfo..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Silver

199Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ SilverVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 95 m³/h.Aceste echipamente au fos..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Silver Design 3C

199Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Silver Design 3CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h.Aceste echipamente&n..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CRZ

233Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CRZVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 95 m³/h.Aceste echipamente au fost conc..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CRZ Design 3C

243Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CRZ Design 3CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h.Aceste echipamente au..
În stoc

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Black Design 4C

243Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Black Design 4CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h. Aceste echipamente&n..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Blue Design 4C

243Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Blue Design 4CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h. Aceste echipamente&nb..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Gold Design 4C

243Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Gold Design 4CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h.Aceste echipamente&nbs..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Grey Design 4C

243Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Grey Design 4CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h.Aceste echipamente&nbs..

Ventilator de extracție pentru baie Soler & Palau Silent 100 CZ Ivory Design 4C

243Lei
Ventilator de extractie pentru baieSoler & Palau Silent 100 CZ Ivory Design 4CVentilatoarele Soler & Palau din aceasta gama sunt ideale pentru ventilarea camerelor mici si grupurilor sanitare, fiind destinate conectarii la conducte circulare cu diametrul de 100 mm si avand un debit de aer de 85 m³/h.Aceste echipamente&nb..
Afişare 1 - 16 din 412 (26 pagini)
Acest site utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept