Aparat de aer conditionat tip coloană Mitsubishi Electric Power Inverter PSA-M125KA-PUZ-ZM125VKA 45000 BTU

Aparat de aer conditionat tip coloană Mitsubishi Electric Power Inverter PSA-M125KA-PUZ-ZM125VKA 45000 BTU

25.030Lei
Cod produs: PSA-M125KA+PUZ-ZM125VKA
Stoc: La comandă
Garanție 60 luni

Plătește în 3 rate prin

Viewed 1484 times

De ce să alegi aparatul de aer condiționat tip coloană Mitsubishi Electric Power Inverter PSA-M125KA+PUZ-ZM125VKA 42000 BTU?

Instalarea acestei serii pe podea este ușoară și rapidă.

O alegere excelentă atunci când este nevoie bruscă de instalarea unui aparat de aer condiționat.Design slim se potrivește perfect în orice spațiu

Cu o lățime de numai 600 mm. Această unitate subțire se poate încadra perfect în spații înguste.

Telecomandă inteligentă MA încorporată

Ecranul LCD mare și ușor de citit facilitează accesul la o varietate de funcții.

Echipat standard cu un filtru de lungă durată

O gamă largă de flux de aer cu balansare orizontală

Funcția de balansare orizontală poate fi activată sau des prin intermediul telecomenzii pentru a furniza contorsionare pe o zonă mai largă.

Line-up pe podea

Anterior, seria PSA putea fi conectată doar la unitățile exterioare din seria P. Cu toate acestea, acum poate fi conectat și la unitățile exterioare din seria S. Această gamă mai largă oferă clienților noștri o gamă mai flexibilă de opțiuni.

SELECTAREA SERIEI

mitsubishi
mitsubishi

mitsubishi

mitsubishi

mitsubishi

* Este necesar și PAR-SA9CA-E

PSA-M Combinații de unități interioare Combinațiile de unități interioare prezentate mai jos sunt posibile.

SELECTAREA SERIEI

mitsubishi
mitsubishi

mitsubishi

mitsubishi

mitsubishi

* Este necesar și PAR-SA9CA-E

Alte funcții

Culoarea 'Pure white'Culoarea „Pure White” – este adoptată de Mitsubishi Electric pentru unitățile interioare

Mitsubishi - Semnal 'Filtre murdare'Semnal „Filtre murdare” – timpul de funcționare al aparatului de aer condiționat este monitorizat, iar utilizatorul este anunțat când este necesară curățarea filtrului

Deflector vertical oscilant - pala verticalaDeflector vertical oscilant – pală verticală – deflectorul vertical se mișcă dintr-o parte în altă, astfel încât fluxul de aer este distribuit uniform în toată încăperea

Programator zilnic sau saptamanalProgramator zilnic sau săptămânal – permite pornirea și oprirea aerului conform setarilor dorite pe parcursul unei zile sau săptămâni.

Comutarea automataComutarea automată – instalația de aer condiționat schimbă automat modul de funcționare (rece-cald) în funcție de temperatura selectată.

Repornire automataRepornire automată – în cazul întreruperii temporare a curentului electric, aparatul de aer condiționat va reporni în mod automat atunci când alimentarea cu energie va fi restabilită.

Racire la temperaturi scazuteRăcire la temperaturi scăzute – răcirea este asigurată chiar și la temperaturi exterioare scăzute, datorită controlului inteligent al ventilatorului extern.

Grup de ControlGrup de control (opțional) – aparatul de comandă centralizat opțional MAC-821 permite controlul funcției Pornire/Oprire pentru un număr maxim de 8 unități interne

Conexiunea M-NETConexiunea M-NET (opțional) – aparatul poate fi integrat într-un sistem de control MELANS și controlat prin web serverul central

Pompa de evacuare condensPompă de evacuare condens (opțional) – o pompă de evacuare condens încorporată permite că tubulatură de scurgere să poată fi ridicată

Functie de memorie de defectiuniFuncție de memorare de defecțiuni – defecțiunile de funcționare sunt înregistrate în memorie, putând fi accesate cu ușurință.
Pompa de evacuare condensPompă de evacuare condens – o pompă de evacuare condens încorporată permite că tubulatură de scurgere să poată fi ridicată.

Auto-diagnosticAuto-diagnostic – un sistem de autodiagnosticare care îi permite utilizatorului să constate defecțiunile detectate de aparat.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun