Aparat de aer condiționat pentru plafon Mitsubishi Electric Mr. Slim Power Inverter PCA-M100KA2-PUZ-ZM100YKA 36000 BTU

Aparat de aer condiționat pentru plafon Mitsubishi Electric Mr. Slim Power Inverter PCA-M100KA2-PUZ-ZM100YKA 36000 BTU

19.930Lei
Cod produs: PCA-M100KA2-PUZ-ZM100YKA
Stoc: Livrare stoc furnizor
Garanție 36 luni

Plătește în 3 rate prin

Viewed 272 times

De ce să alegi aparatul de aer condiționat pentru plafon Mitsubishi Electric Mr. Slim Power Inverter PCA-M100KA2+PUZ-ZM100YKA 36000 BTU?

Un nou design elegant al unității interioare și setările pentru fluxul de aer atât pentru interioare cu tavan înalt, cât și pentru tavan jos extind posibilitățile de instalare. Împreună cu performanța excepțională de economisire a energiei, aceste unități sunt soluția pentru nevoile diversificate de aer condiționat.


Design elegant al unității interioare

Un design pătrat elegant este adoptat pentru unitățile interioare ale tuturor modelelor. Ca urmare, unitățile se îmbină mai bine cu tavanul.

ErP Lot 10 Porumb pliant cu eficiență energetică ridicată, care atinge rangul SEER/SCOP A, A+ și A++

Un motor de ventilator cu curent continuu (DC) este instalat în unitatea interioară, crescând eficiența energetică sezonieră a seriei de invertoare de putere nou proiectate (PUHZ-ZM) și rezultând că modelele cu capacitate maximă respectă ErP Lot 10 cu clasa energetică A+/A++ pentru racire si AfA+ pentru incalzire. Acest lucru contribuie la o reducere impresionantă a costului anual al energiei electrice.


Pompă de scurgere opțională pentru modelele cu capacitate maximă

Înălțimea de pompare a pompei opționale de scurgere a fost mărită de la 400 mm la 600 mm, extinzând flexibilitatea în alegerea locației unității în timpul lucrărilor de instalare.

Admisia de aer din exterior

Unitățile sunt echipate cu o gaură care permite inducerea aerului proaspăt exterior.

Echipat cu reglare automată a vitezei aerului

Pe lângă setarea convențională cu 4 viteze, unitățile sunt acum echipate cu un mod de reglare automată a vitezei aerului. Această setare ajustează automat viteza aerului la condițiile care se potrivesc cu mediul camerei. La începutul operațiunii de încălzire/răcire, fluxul de aer este setat la viteză mare pentru a încălzi/răci rapid camera. Când temperatura camerei atinge setarea dorită, viteza fluxului de aer scade automat pentru o funcționare stabilă și confortabilă de încălzire/răcire.

Echipat cu moduri de tavan înalt/jos

Unitățile sunt echipate cu moduri de funcționare cu tavan înalt și joase care fac posibilă comutarea volumului fluxului de aer pentru a se potrivi înălțimii camerei. Capacitatea de a alege volumul optim al fluxului de aer face posibilă optimizarea senzației de aer aer resimțită în întreaga cameră.

SELECTAREA SERIEI

mitsubishi
mitsubishi

mitsubishi

mitsubishi

mitsubishi

* PAR-SA9CA este de asemenea necesar.

PCA-M Combinații de unități interioare Combinațiile de unități interioare prezentate mai jos sunt posibile.

Alte funcții

Reutilizarea sistemului de conducte existentMitsubishi Electric Replace Technology – reutilizarea sistemului de conducte existent

Deflector vertical oscilant - pala verticalaDeflector vertical oscilant – pală verticală – deflectorul vertical se mișcă dintr-o parte în altă, astfel încât fluxul de aer este distribuit uniform în toată încăperea

Auto-clapetaAjustarea automată a deflectorului orizontal – deflectorul orizontal este dispus în mod automat sub un unghi de deschidere optim, în funcție de modul de funcționare și de temperatura de ieșire a aerului

High Ceiling - tavan inaltHigh ceiling (tavan înalt) – în cazul încăperilor cu tavan înalt, fluxul poate fi ajustat astfel încât aerul condiționat să ajungă până la podea

Culoarea 'Pure white'Culoarea „Pure White” – este adoptată de Mitsubishi Electric pentru unitățile interioare

Mitsubishi - aport de aer proaspatAport de aer proaspăt – calitatea aerului interior este îmbunătățită prin captarea aerului proaspăt din exterior

Mitsubishi - Semnal 'Filtre murdare'Semnal „Filtre murdare” – timpul de funcționare al aparatului de aer condiționat este monitorizat, iar utilizatorul este anunțat când este necesară curățarea filtrului

Ventilator automatVentilator automat – modul de viteză al fluxului de aer este reglat automat din interior, în funcție de climatul din camera.

Programator zilnic sau saptamanalProgramator zilnic sau săptămânal – permite pornirea și oprirea aerului conform setărilor dorite pe parcursul unei zile sau săptămâni.

Comutarea automataComutarea automată – instalația de aer condiționat schimbă automat modul de funcționare (rece-cald) în funcție de temperatura selectată.

Repornire automataRepornire automată – în cazul întreruperii temporare a curentului electric, aparatul de aer condiționat va reporni în mod automat atunci când alimentarea cu energie va fi restabilită.

Racire la temperaturi scazuteRăcire la temperaturi scăzute – răcirea este asigurată chiar și la temperaturi exterioare scăzute, datorită controlului inteligent al ventilatorului extern.

Grup de ControlGrup de control (opțional) – aparatul de comandă centralizat opțional MAC-821 permite controlul funcției Pornire/Oprire pentru un număr maxim de 8 unități interne

Conexiunea M-NETConexiunea M-NET (opțional) – aparatul poate fi integrat într-un sistem de control MELANS și controlat prin web serverul central

Conexiunea MXZConexiunea MXZ – unitatea internă poate fi conectată la sistemele DC Inverter Multisplit

Pompa de evacuare condensPompă de evacuare condens (opțional) – o pompă de evacuare condens încorporată permite că tubulatura de scurgere să poată fi ridicată

Functie de memorie de defectiuniFuncție de memorare de defecțiuni – defecțiunile de funcționare sunt înregistrate în memorie, putând fi accesate cu ușurință.
Pompa de evacuare condensPompă de evacuare condens – o pompă de evacuare condens încorporată permite că tubulatura de scurgere să poată fi ridicată.

Auto-diagnosticAuto-diagnostic – un sistem de autodiagnosticare care îi permite utilizatorului să constate defecțiunile detectate de aparat.

CARACTERISTICI
Capacitate generală 36000 BTU
Capacitate de răcire 9.5kW
Capacitate de încălzire 11.2 kW
SEER 6.4
SCOP 4.3
Clasă energetică răcire A++
Clasă energetică încălzire A+
Consum anual energie electrică răcire 516 kW/an
Consum anual energie electrică încălzire 2536 kW/an
Alimentare Trifazata
Tensiune alimentare 400 V AC
UNITATEA INTERNĂ
Cod unitate internă PCA-M100KA2
Tip unitate Plafon
Funcții Autodiagnoza, Dezumidificare, Incalzire, Racire, Ventilatie
Culoare Alb
Telecomandă DA
Filtru anti-praf
Debit de aer răcire 22/24/26/28 m³/min
Debit de aer încălzire 22/24/26/28 m³/min
Nivel de zgomot răcire 37/41 dB
Suprafața de montare TAVAN
Lungime unitate internă 1600 mm
Lățime unitate internă 680 mm
Înălțime unitate internă 230mm
Greutate 37kg
UNITATEA EXTERNĂ
Cod unitate externă PUZ-ZM100YKA
Tip compresor Inverter
Tehnologie compresor Swing
Agent frigorific R-32
Lungime maximă țevi 100 m
Diferența de nivel maximă 30 m
Lungime unitate externă 1338mm
Lățime unitate externă 330mm
Înălțime unitate externă 1050 mm
Greutate 105kg
ALTE CARACTERISTICI
Suprafață acoperită 90-100 m²
Temperatura exterioară minimă funcționare pe răcire -15°C
Temperatura exterioară maximă funcționare pe răcire +52°C
Temperatura exterioară minimă funcționare pe încălzire -11°C
Temperatura exterioară maximă funcționare pe încălzire +18°C
Țeavă conexiune lichid 9.52 mm
Țeavă conexiune gaz 15.88 mm
Țeavă de conexiune condens 16 mm
GARANȚIE
Garanție 36 LUNI

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun